Hoe te eiwitpoeder gebruiken voor gewichtstoename?Terwijl bijna iedereen is op een missie om gewicht te verliezen, zijn er nog een aantal mensen die wanhopig proberen verschillende maatregelen om een ​​paar kilo te krijgen! Degenen die te dun zijn kunnen net zo deprimerend en moeilijk te vinden. Er kunnen verschillende redenen voor een persoon die is te dun. Metabolisme, hormonale onbalans, schildklier en slechte eetgewoonten zijn enkele van de meest voorkomende redenen voor hetzelfde.

Als je moe bent van het zijn mager en je wilt wat 'gewicht te verdienen, dan is een goede optie om te proberen is om een ​​eiwit poeder die u kunnen helpen verdienen een paar extra kilo's te gebruiken. Maar voordat je begint te lezen over hoe je eiwitpoeder gebruiken om gewicht te krijgen, moet je een beetje 'over wat proteïne poeder is weten.


Wat is proteïne poeder?

Proteïne poeder is een van de body building supplementen die kunnen worden gebruikt om maaltijden te vervangen, helpen gewicht te verliezen, spieren op te bouwen in het lichaam of helpen bij de verbetering in gewicht. Er zijn drie soorten eiwit poeder - wei, soja en caseïne-eiwitten. Deze poeders zijn verkrijgbaar in verschillende marktprijzen. U kunt ze kopen bij elke voeding of apotheek in je buurt.

Proteïne poeder om gewicht te verhogen:

  • Om gewicht te winnen, moet je ook de wei-eiwit in uw dieet. Eiwit helpt bij de spiergroei en herstel. Je nodig hebt om te consumeren ongeveer 100-200 calorieën van eiwitten per dag. Dit zal u helpen te krijgen over een of twee pond per week. Krijg een pond of twee per week is normaal voor het lichaam.
  • Als je op het punt om te beginnen consumeren eiwit poeder zijn, dan moet u zich bewust zijn van biologische schaal waarde (BV). Het is een schaal die helpt om de hoeveelheid eiwit gemeten in het lichaam en ook hoeveel eiwit wordt geabsorbeerd door het lichaam. Op de schaal biologische waarde, eieren snelheid 100, de tarieven van rundvlees serum tarieven op 75 en 10 Maar de geïsoleerde wei is een zuiverder vorm van wei, dat de tarieven op ongeveer 170.
  • Als je gewicht wilt winnen en spieren op te bouwen dan moet je kiezen voor een betere versie van proteïne poeder. De prijs is belangrijk, maar als je denkt aan het wijzigen van uw dieet en focus op een specifiek dieet, dan moet je een beetje 'van geld uitgeven. De isolaten van wei zijn de duurste vorm van eiwit op de markt en zijn ook de beste keuze voor de gewichtstoename.

Dus nu weet je hoe je het gewicht te verhogen op een eiwitrijk dieet. Echter, voor degenen onder u die een zeer drukke schema dat u altijd kunt proberen andere vormen van voedingsmiddelen die grote hoeveelheden eiwitten, zoals eiwitten bars (die hoeveelheid suiker en koolhydraten nodig), gegrilde kip, eieren en melk bevatten. U kunt ook proberen het nemen van eiwit shakes.

Nu kunt u geen zorgen te maken over het feit dat mager en gevoel geïsoleerd. Er is altijd een uitweg voor een betere en gezondere levensstijl.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha