Hoe te downloaden van iTunes voor VistaEr zijn versies van Apple's iTunes software is beschikbaar voor zowel Windows als Mac-besturingssystemen. Een van de grote dingen over de website van Apple is dat wanneer je de iTunes download site te bezoeken automatisch weten welk besturingssysteem actief is, en het zal alleen een link naar de download-versie van het programma dat op uw specifieke computer draait. Dit maakt het downloaden van iTunes voor Windows Vista bijzonder gemakkelijk.

Open de webbrowser.

Ga naar de officiële site gewijd aan de Apple iTunes-software (zie Referenties).


Zoek de blauwe knop 'Download iTunes ". Deze knop bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van het iTunes-website op de meeste browsers draaien standaard weergave-instellingen. Zodra u vinden op deze knop, klik er op.

Selecteer de versie van het besturingssysteem Windows Vista wordt uitgevoerd in de lijst op de top linkerkant van deze website op "Download". U kunt ervoor kiezen om een ​​versie van de software die op een 32-bits versie van Windows Vista-besturingssysteem of op een 64-bits versie van Windows Vista-besturingssysteem draait downloaden. Kiezen welke versie specifieke installatie van Windows Vista is.

Bepaal of u wilt uw e-mailadres in te voeren en te ontvangen e-mail nieuwsbrieven van Apple. Als u niet wilt maken van deze nieuwsbrief te ontvangen, klikt u in het vak aan de linkerkant van advertenties voor hen om het vinkje te verwijderen en verwijder het vinkje.

Klik op de blauwe knop bevindt zich halverwege de pagina die zegt "Download Now". Dit zal het installatiebestand te downloaden voor de iTunes-versie die werkt met de versie van Windows Vista u gebruik maakt van de harde schijf van een computer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha