Hoe te CUE en BIN bestanden uitvoeren op een pc

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


CUE en BIN-bestanden zijn een soort beeldformaat die voortvloeien uit een compact disc content. In essentie is het een exacte kopie van alle gegevens die zijn opgeslagen in een CD of een DVD. Te bekijken of de inhoud die is opgeslagen in dit bestandsformaat te voeren, maar de informatie moet worden gebrand op een cd of rug of verwijderd van uw pc, zonder de noodzaak om het te kopiëren naar een externe bron. Er zijn diverse toepassingen van derden die kunnen helpen bij het beheren van een BIN en CUE image bestanden van uw computer op basis van Windows 7.

Uitvoeren vanaf ISO Buster

Hier krijg je een kopie van ISO Buster (zie bronnen). Geïnstalleerd op de lokale harde schijf en voer het uit vanuit het menu Start of het pictogram op het bureaublad.

Uitvoeren vanaf Magic ISO

Klik op "File" en selecteer "Open Image File." Zoek CUE of BIN beeld dat u wilt, selecteer het en klik op 'Openen'.


Uitvoeren ISO Van Vermogen

Klik met de rechtermuisknop de "ISO" op het hoofdscherm en druk op "extract" uit het contextmenu. Blader naar een bestemming gelijkspel op de computer en klik op "OK". Wanneer u klaar bent, sluit u het programma en ga naar de plaats van bestemming in kwestie om de inhoud van het beeld uit te voeren.

Download en installeer een exemplaar van Magic ISO (zie bronnen). Start de applicatie vanuit het menu Start of het pictogram op het bureaublad.

Klik op "File" en selecteer "Open." Kijk voor de CUE of afbeelding BIN keuze en druk op "Open" om verder te gaan.

Rechtermuisknop op een beeldbestand weergegeven en druk op "Extract". Blader naar de locatie van de mijnbouw op de lokale harde schijf. Geef aan of u "Alle bestanden" of gewoon "Selected Files" van de genoemde opties te verwijderen. Klik op "OK" om de bestanden uit te pakken.

Sluit de toepassing en ga naar de locatie die u eerder hebt geselecteerd voor weergave, en de beeldinhoud te voeren.

Downloaden en installeren van een kopie van de Power ISO (zie bronnen). Start Vermogen ISO van zijn snelkoppeling op het bureaublad of in het menu Start.

Ga naar "File" en klik op 'Openen'. Kijk voor de CUE of afbeelding BIN u wilt en druk op 'Openen'.

Klik op de "Extract" knop getoond. Blader naar de locatie van de harde schijf waarop u de inhoud van het beeld te halen. Schakel de optie "Alle bestanden" of gewoon verwijderen van "de geselecteerde bestanden." Klik op "OK" om de extractie-wizard initialiseren.

Sluit de toepassing en ga naar de andere locatie gekozen om de data gehaald bekijken en te beheren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha