Hoe te Cream Foundation Apply?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 3


De fundamenten zijn van verschillende types en verschillende texturen. Het gebruik van een bepaald type fundering afhankelijk van vele factoren zoals de gelegenheid het huidtype, de dekking vereiste en vele andere zaken. Maar afhankelijk van uw huidtype, wordt aanbevolen dat vrouwen met een droge huid moeten kiezen voor vloeibare foundations en stichtingen crème. Hier beschrijven we hoe je foundation op je gezicht.

Hoe je foundation

Wat je nodig hebt:

  1. Fundering
  2. Make-up spons

Stap 1:

Allereerst moeten we een schone basis voor onze truc. Een schone en gezonde huid maakt een make-up er goed uitzien en een gezonde huid te krijgen, volg altijd de hydratatie routinematige reiniging verkwikkende krachtig. Voor het aanbrengen van foundation, de procedure MC altijd volgen en dan droogdeppen huid; Beter om het te laten drogen.


Stap 2:

Breng primer als u een zeer vette huid of gewoon behoefte aan je make-up om langer te blijven. Voor degenen die willen hun make-up de hele dag duren, is dit een must. Een fonds zal gladde basis voor make-up te maken en zal de basis om beter vast te houden aan de huid te helpen

Stap 3:

Crème foundation is het best aangebracht met een vochtige spons voor make-up te bevochtigen dan de spons een beetje '. Neem nu de benodigde hoeveelheid foundation op make-up spons. Als je een driehoek of een spons plein, neem de stichting aan de rand van de spons. Neem kleine hoeveelheden per keer, zodat je niet op van toepassing.

Stap 4:

Voordat u begint met het gebied kaaklijn en in de buurt van de oren, gebruik maken van de bewegingen naar beneden toe te passen. Toe te passen op beide zijden. Follow-up van de applicatie op het voorhoofd, het gebied van de neus, kin en nek.

Stap 5:

Na het aanbrengen van de fundering, mengen in goed over het hele gezicht. Speciale aandacht besteden aan de lijn kaaklijn en haar, zodat elke harde lijnen kan worden vermeden.

Stap 6:

Gebruik uw vingertoppen om zachtjes deppen op het hele gezicht. Dit helpt om de samenstelling verder mengen met behulp van warmte aan de vingers vormen.

Stap 7:

Breng een laagje losse poeder of transparante poeder om de look compleet en u zult een perfecte huid mat te hebben.

Sommige keuzes voor gezicht foundation:

  1. Lakme Absolute mat leer natuurlijke foundation: Deze stichting is betaalbaar, geeft grote dekking en is verkrijgbaar in huidtinten vergelijkbaar met Indiase vrouwen. De stichting is lichtgewicht en geeft middelhoge dekking en kan de hele dag duren. Maar sommige kunnen hun huid te reageren en ondersteuning puistjes te vinden.
  2. Inglot AMC Cream Foundation: Het komt in een pomp fles omhoog. Het geeft een romige afwerking en is verkrijgbaar is vele tinten overeenkomen met huidtinten Indianen.
  3. Maybelline Dream Matte Mousse Foundation: Een stichting mousse handig. Het geeft medium dekking.
  4. Lakme fundament gebaseerd 9-5 compacte crème: Dit is een compacte crème. Het is niet een stichting, maar als je toepassen met een natte spons, dan geeft de dekking van een stichting
  5. Mac Mineralize SPF 15 Foundation: Deze stichting geeft grote dekking en degenen die willen een goede basis die foto goed en zal u grote dekking te geven, zodat ik dit overwegen.

Ik hoop dat dit antwoord op al uw vragen over hoe je foundation te gebruiken op je gezicht. Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha