Hoe te converteren RA naar MP3

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 7, 2015 Admin Computer 0 2


The Real Audio (RA) type bestand is de eigen bestandsindeling van spelers RealAudio. RA-bestanden kunnen worden omgezet naar een audio-formaat met behulp van een utility om audio-of MP3 te converteren. Veel audio-conversie toepassingen zijn shareware of freeware, en anderen bieden het bewijs van de producten. Sommige opties omvatten downloadbare Cool Music Converter (audioeditor) en Switch (NCH Software).

Downloaden en installeren van een applicatie conversie utility.

Open het programma audio conversie. Klik op de "Add File" om het bestand om te zetten RA uploaden.


.ra Het bestand te zoeken op uw harde schijf of apparaat. Soorten filter van muziekbestanden door het selecteren van de "ra" bestandstype uit het drop-down menu "File Type" dialoogvenster. Selecteer het bestand dat u wilt omzetten RA.

Geef de output map waar de geconverteerde bestanden worden opgeslagen. Klik op de knop "Bladeren" en navigeer naar de gewenste map. Dit zal de "Output Folder" als de geselecteerde map.

Selecteer het type uitvoerbestand. Selecteer het type MP3-bestanden van de drop-down lijst.

Klik op de "Convert" knop om te beginnen met het omzetten van het bestand. Een voortgangsbalk geeft aan wanneer het bestand klaar is met het conversieproces.

Klik op de knop "Open uitgang van de map" of gebruikt u Windows Verkenner om te navigeren naar de map uitgang opgegeven. Controleer of het MP3-bestand wordt omgezet in de output map. Om MP3-audio-speler die compatibel is met verifiëren het bestand geen fouten is te spelen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha