Hoe te controleren kinderen internet-activiteit in VistaDit artikel zal u helpen beschermen uw kinderen online met behulp van Windows Vista.

Het eerste wat je nodig hebt om een ​​gebruiker is speciaal ontworpen voor kinderen. In dit artikel wordt ervan uitgegaan dat u gebruik maakt van Windows Vista Premium Homoe.

Om een ​​gebruiker toe te voegen, klikt u op het menu Start en ga dan naar de controle paneel en selecteer het pictogram voor gebruikersaccounts.


Klik op de gebruikersaccount. Selecteer vervolgens Een andere account beheren. Je moet een link zien naar het opzetten van ouderlijk toezicht aan de onderkant van het scherm. Zodra u op deze selecte Gebruikersaccounts, die u voor uw kind in te stellen.

Op dit punt moet u zich binnen de gebruiker de account die u instelt voor ouderlijk toezicht op de controles.

Zorg ervoor dat u de radio-knop om "ON" onder rapportage betreffende activa.

Om een ​​lijst van de laatste 10 websites die toegankelijk uw kind kiest het activiteitenverslag uitzicht onder het pictogram van de gebruiker weer te geven. Dit zal ook een lijst van de 10 sites die zijn geblokkeerd zijn.

Ook kunt u aangeven welke tijden uw kind op het web kan surfen. Dit is vooral handig voor mij als er een kloof is 2 uur van de tijd dat mijn zoon komt thuis van school en de tijd dat ik thuis kom van het werk. Zie de volgende beelden op de timing blackout.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha