Hoe te Chainmail Wire Maak voor sieradenMaliënkolder is een stijl van sieraden maken waarin de ringetjes zijn verenigd in eenvoudige of complexe modellen. Een eenvoudige strook gaas kan een armband of een ketting met de toevoeging van een paperclip te worden. Jump ringen zijn ringen pre-gemaakt van verschillende soorten en diktes van metaal. Voor de maliënkolder, is het het beste om een ​​meter een beetje 'zwaar draad te gebruiken, zodat de afgewerkte stuk is sterk. Ringetjes zijn in goud, zilver, brons en koper, en een regenboog van kleuren uit geanodiseerd aluminium.

Giet ringetjes op mat kralen en sorteren in twee stapels, één voor elke kleur. Neem een ​​ringetje Een kleur met een tang en houd het tegen het licht. Het vinden van de plaats op de ring sprong waar een kleine ruimte tussen de draden die de cirkel. Centreer het gat, zodat het wijst naar het plafond terwijl ringetje zodat de cirkel wordt geconfronteerd.

Open ringetje kleur A. Verhoog de tweede tang. Plaats de remklauw zodat men links van de spleet en één rechts. Open het ringetje door te trekken naar u toe met een tang en van u af te duwen met de andere. Dit zal de sprongring openen opzij zodat vervolgens kan worden gesloten zonder vervorming zijn vorm.


Bevestig ringetjes in de ring sprong geopend. Uitglijden vier ringen van kleur ringetje B springen geopend. Sluit het ringetje door het plaatsen grijpers zoals in stap twee en voorzichtig aan de draadeinden weer in een gesloten positie. Dit zal een eenheid chainmail creëren.

Herhaal de stappen twee drie, totdat u meer dan één schijf elektronica keten. Hebben een eenheid van maliënkolder, zodat de kleur ring A is het centrum en vier kleurringen B worden verbreed om een ​​rechthoek te maken rond het. Schik een tweede elektronische unit ketting op dezelfde manier en plaats het zo dat de bovenste twee ringen B Kleur rust onder de twee onderste ringen B kleuren van de vorige les. U kunt deze vier ringen met elkaar te verbinden in de volgende fase.

Sluit twee eenheden elektronica keten. Een nieuw ringetje kleur A en sluit deze door de twee onderste ringen van de elektronische unit van de bovenste keten en via de twee ringen bovenop de elektronische keten klein. Sluit de kleur een ringetje.

Stap vijf Herhaal dit totdat u verbonden bent met alle eenheden van de keten mail die u heeft gedaan tijdens de Stap vier. Als uw stuk maliënkolder niet lang genoeg is, herhaalt u de stappen 2-5 totdat de strook gaas de gewenste lengte heeft bereikt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha