Hoe te Carve Deer Bone om sieraden te makenDe botten werden gebruikt om sieraden en gereedschappen voor duizenden jaren maken. Het is een overvloedig materiaal dat gemakkelijk te snijden in verschillende vormen. Herten bot is erg sterk, dus je kunt er zeker van zijn dat de sieraden die u maakt lang zal duren. De sieraden moeten worden behandeld om krassen te voorkomen, omdat het bot is een beetje 'kneedbaar en gemakkelijk beschadigd. De productie van sieraden is de perfecte manier om herten botten, die meestal worden weggegooid gebruiken. Jagers die zozeer in het gebruik van een dier mogelijk te geloven, kunnen hun eigen sieraden te maken of te doneren bot ambachtslieden.

Teken een schets van de sieraden verwachting creëren om een ​​geleiding tijdens het snijden hebben. Vergeet niet dat de sieraden zullen drie-dimensionale, zodat u tekeningen nodig hebt om alle kanten van het sieraad te reflecteren.

Schraap het bot met een boxcutter om vlees en botten te elimineren. Week de bot in heet zeepwater geroerd, vervolgens schoon te vegen het bot en laat goed drogen.


Teken een schets van de vorm op het bot sieraden schoon met een potlood.

Snijd het bot tot een werkbaar stuk iets groter dan een profiel. U kunt elk type zaagblad met fijne tanden, zoals een zaag of zag botten.

File bot met grote ronde en driehoekige bestand naar de schets van sieraden ontwerp te krijgen.

Gebruik een mes incisie en kleine beitels incisie om de precieze vorm te verkrijgen.

Schraap de botten langzaam en voorzichtig met een mes incisie of beitels aan de fijnere details van de sieraden bot te creëren. Blaas het stof van het bot bot regelmatig om uw vooruitgang te onthullen.

Boor gaten met een boormachine in een rechte hoek en smalle tip. U kunt een gat nodig als je het maken van hangers voor kettingen of als u wilt tot op het bot te verbinden aan een haak oorbel.

Zand het product bot afgewerkt met schuurpapier om de sieraden een gladde afwerking te geven.

Poets het bot van hert met een dremel tool met een bijlage van het polijsten als je wilt dat de sieraden naar een hoge glans hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha