Hoe te Build Your Birthstone RingGeboortesteen sieraden geschenken zijn traditionele middelen van het eren van iemand die door de geboortemaand. Enkele van de meest populaire vormen van geboortesteen sieraden zijn ringen die de kostbare steen of halfedelstenen in verband met de maand van de geboorte van de ontvanger te karakteriseren. Als u op zoek bent naar een ring geluksbrenger voor jezelf of een geliefde te krijgen, kunt u het persoonlijke karakter van dit product te verbeteren door het creëren van uw eigen ring geboren vanaf nul. Maak uw metalen ring met cabochon geboren met behulp van klei metaal ambacht, een ambacht ontworpen om de creaties van edele metalen met behulp van real-technieken van de beeldhouwkunst in klei te maken.

Meet uw vinger om de ring met het kaliber grootte van de ring. Voeg de helft van de ring grootte en de maat die je krijgt. (Dit compenseren voor krimp.)

Wikkel een stuk draad rond het kaliber maat voor de grootte gepast wordt bepaald in stap 1, passend bij zijn vorm. Knip de draad van dit formulier, dan strek; Dit zal dienen als een gids voor de klei vorm te geven.


Het vormen van de klei in een bal, dan rollen in een vlak stuk met behulp van een deegroller klei. Maak deze vorm, althans totdat meetdraad tenminste 1/2 inch breed en een dikte van ten minste 1/8 inch.

Knip een strook van het worden band ring met metalen liniaal snijden. Maak dit stuk tot het stuk draad en ongeveer 1/4 inch in de breedte. Pas de breedte volgens uw voorkeuren: maak de grootte breder of smaller, of de vorm te veranderen om het centrum groter te maken of om een ​​halve slag naar een zegelring-stijl toe te voegen.

Bevestig de uiteinden van de band aan de ring. Verdeel de klei op de naad tussen de uiteinden te dekken, het creëren van een veilige verbinding.

Druk op de cabochon ring op klei. Duw ver genoeg in de klei om een ​​punt, verplaats iets om de indruk iets groter dan de randen van de cabochon maken (nogmaals, dit te compenseren krimp). Verwijder de cabochon zorgvuldig, intact te laten de indruk, en zet de cabochon opzij. De cabochon kan niet overleven het kookproces als je laat het op zijn plaats.

Carve Ontwerpen band met de punt van een naald, indien gewenst. Eenvoudige vormen zoals lijnen of spiralen zal het totale ontwerp te verbeteren. Het kan ook invloed hebben op de initialen of woorden.

Met uw vinger rond binnen de cirkel van de ring om vorm te ronden en zette de klei te drogen. Laat de klei drogen totdat deze gelijkmatig lichter van kleur en droog aanvoelt.

Zand de gedroogde klei te glad.

Vuur de klei volgens de instructies van de fabrikant. Laat afkoelen gedurende minstens een uur voor de behandeling.

Bestrijk de klei met een stijve staalborstel om de as te verwijderen en laat het zilver.

Voeg de cabochon naar de ring uitsparing met een klein puntje van cyanoacrylaat. Laat voor het dragen van de ring in te stellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha