Hoe te breien Spaghetti Strap Tank TopsBeste stijlen tank beweging moeiteloos van seizoen tot seizoen - een dragen alleen in de zomer niet te warm wordt of gebruik een voor gelaagdheid onder kleding warmer in de winter. Als je een beginnende tot enigszins ervaren breister die op zoek is te wagen in het maken van plannen, kan een tank een pijnloze manier om te beginnen. Deze tank top is eenvoudig en zonder modelleren; na het begrijpen van de basisprincipes van de top bouw van tanks, kunt u het basismodel te passen aan uw behoeften te voldoen.

Bepaal Gauge en maatregelen

Cast 30 punten op de sokkenbreinld, join te breien in de ronde en werken tot 4 centimeter in tricotsteek. Kant af en meet een horizontale doorsnede van 4 inch van je werk en bepalen hoeveel punten die het bevat.

Making Tank Top

Verdeel het aantal punten in uw omgeving 4 centimeter door vier. Het resulterende getal is je punt indicator.


Meet de taille omtrek. Vermenigvuldig uw kaliber punt uit de omtrek van je taille in inches. Dit aantal is de hoeveelheid punten die je in je tank hebben gegooid. Voor een strakke tank top, kunt u een centimeter waarde van punten voor het gemak negatief, en een tank top verliezer aftrekken, kunt u een paar centimeter waarde van punten voor het gemak positieve toevoegen.

Meet van uw oksels naar het gebied waar u de tank te raken, als dit het centrum van de maag, taille of heup. Deze meting is hoe lang doe je tank top.

Wierp het aantal punten dat je hebt gevonden met behulp van uw proeflapje op de rondbreinld. Werken voor 2 tot 3 centimeter van het breien twee, averecht twee ribben.

Gebreid in tricotsteek tot een hoogte is 1 centimeter korter dan de omvang die u krijgt.

Brei 1 inch breien twee, averecht twee ribben en draai alle punten vrij. Zet de tanktop en maatregel van de voorkant naar de achterkant aan beide zijden voor de bandjes. Je kunt het doen zo lang of kort als u wilt. Plaats pinnen om aan te geven waar de banden zal worden vergezeld up.

Brei een ICORD voor de band: de uitgebrachte drie punten op de dubbele scherpe naald, brei een rij, en brei dan de volgende rij zonder het werk. Brei op deze manier, breien alle rijen, maar nooit keer het werk, tot de riem is 1 inch langer uw meting riem. Draai het gaas en een tweede band op dezelfde wijze als de eerste.

Naai de bandjes op plaatsen die je hebt gemarkeerd met een naald en bijpassende katoenen draad. Weave in alle garen eindigt met de grote ogen garen naald.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha