Hoe te breien of haken een hoed voor een kat

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 2


Sommige katteneigenaren genieten dressing hun dieren voor foto's of vakanties, en gebreide mutsen kunt accessoires maken leuke katachtigen. Breien van een hoed voor een kat is niet significant verschillend van dat breien een hoed voor een mens; gewoon kleiner. Katten waarschijnlijk vinden hoed ongemakkelijk, en zal blijven voor een lange tijd, het maakt niet uit welke materialen je gebruikt. Daarom is in de vorm is niet essentieel voor dit project. Hoeden voor katten projecten kunnen snel en eenvoudig, zelfs voor beginnende breiers.

Brei een proeflapje. Om te bepalen hoeveel steken per inch krijg je gekozen met naalden en garen, breien een steekproef breedte van ten minste 4 cm bij 4 centimeter. Gebruik het meetlint om het aantal dots per inch rekenen op een lijn.

Starten en werken. De meeste katten hebben kleine koppen, en waarschijnlijk niet waarderen hoed lid, om draaien ongeveer een diameter van 10 cm tot de rand. Om het aantal punten te bepalen om op te gooien, vermenigvuldigt u het aantal dots per inch uit de steekproef van 10 inch kaliber. Plaats een marker en doe mee om te breien in de ronde. Breien voor ongeveer 3 cm in het model van het geselecteerde punt.


Begint af te nemen. De eerste ronde wordt verlaagd om het aantal punten verminderen naald met ongeveer een derde. Brei drie, brei twee samen, en herhalen totdat u het einde van je beurt te bereiken. Brei een simpele draai, dan naar de volgende ronde, brei twee, brei twee samen, en herhaal. Brei nog een ronde vlakte, en dan een trui, gebreide elkaar en herhalen. In de laatste fase, brei twee samen door de hele rij. Laat alle punten op de naalden.

Knip de draad, waardoor ongeveer 12 inch voor een staart. Door het gebruik van het tapijt naald, weven de staart door de mazen live op uw naalden twee keer. Verwijder de naald en trek de draad op de ijzeren tapijt nauw samen met de eindpunten. Weven in alle uiteinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha