Hoe te breien Draai de draad twee StitchEen kabel twist van twee-punt is een techniek 2x2 rib. Het is een eenvoudige methode die wordt gebruikt om de punten van de kabels in uw stukken van het breien. De kabels zijn vrij eenvoudig te gebruiken en kunt u uw punten te werken zonder gebruik van een holle naald. Deze methode levert kabels aantrekkelijke schuin links in uw stuk gaas.

Begin de eerste rij met een zeer losse spanning. U zult niet in staat zijn om de kabels goed te draaien met de punten zeer dicht en kan ertoe leiden dat uw breiwerk op "pull" ongelijkmatig op bepaalde plaatsen.

Brei je punten afhankelijk van het model. Volg het schema bedraad tot aan de eerste twee punten die moeten worden gedraaid. Breng de punt van de rechter naald naar de achterkant van het werk aan de linker nld, zet dan de naald tussen de twee punten die u wilt draaien.


Schuif het uiteinde van de linker naald door het tweede punt, als om te breien. Nu wikkel de draad om de naald en trek het nieuwe punt door de cyclus heen. Laat de oude steek niet af te trekken van de linker naald zoals je zou normaal wanneer gebreid.

Werken het eerste punt. Wikkel de draad rond en trek het punt over en over de rechter naald. Trek zowel de oude punten van de linker naald direct na. De kabel moet nu kantelen naar links.

Herhaal de bovenstaande stappen elke keer dat je nodig hebt om een ​​touch rond het model werken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha