Hoe te branden ISO

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 2


Een ISO image wordt meestal gebruikt om een ​​back-up van een originele cd of dvd uit de ruwe data. Een ISO-image opslaan van fungeert als een middel om uw gegevens veilig de originele schijf wordt beschadigd of verloren te houden voor het geval dat. Hoewel er veel programma's van derden om een ​​ISO-image te branden, kunt u Windows Disc Image Burner, een handige kopie programma ingebouwd in het besturingssysteem Microsoft Windows 7 te gebruiken.

Zoek het ISO image bestand dat u wilt branden. U kunt vinden met behulp van de "Computer" applet van Windows via haar snelkoppeling in het Start-menu, of door te zoeken op de naam in het menu Run/Start zoeken.

Dubbelklik op de ISO-image in kwestie op gang te brengen "Windows Disc Image Burner." U kunt ook met de rechtermuisknop op het ISO image bestand, selecteer "Openen met" en start de applicatie uit de resulterende submenu.


Wijs de geïnstalleerde recorder uit de drop-down box "Disc Burner". Enable "Controleer schijf na het branden" te inspecteren voor enige spelfouten, hoewel dit slechts optioneel.

Klik op "Burn" om het ISO image bestand officieel verbranden. Zodra het branden is voltooid, klikt u op "Sluiten" om de wizard van Windows Disc Image Burner afmaken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha