Hoe te Borduur Bullion BloemenDe kunst van tientallen verschillende sporten borduursteken gebruikt om decoratieve ontwerpen met borduurgaren en naald op stof te creëren. Knoop punten betrekken variaties van wire-wikkelen rond de stam en naald bevestiging van gedraaide draden om de stof met knopen. Het punt ingots knooppunt creëert een lengte van de draad verhoogd geplakt neer aan elk uiteinde van de punt. Groeperen van een verzameling punten edelmetaal knoop samen kunnen bloemen vorm te geven.

Een Bullion Knot 1/2 inch

Plaats de stof in het borduurraam. Trek het stijf weefsel, het aandraaien van de schroef van het frame om de stof op zijn plaats houden.

Het creëren van Bullion Knot Bloemen

Rijg de naald met 2-6 strengen borduurgaren. Koppelverkoop de draad einde.


Breng de naald en draad door de achterkant van de stof. Dit is het punt van de nummer 1 plek.

Steek de naald halve centimeter uit de buurt van de positie van het punt nummer 1. Dit is het punt van het punt nummer 2. Begin met de naald naar het punt van de nummer 1 plek, maar laat de naald slechts tweederde van de weg door het weefsel. Laat de draad niet te trekken door; laat de losse draad aan de bovenzijde van het weefsel.

Met de hand nonstitching, wikkel het garen rond de naald met een lengte van 1/2-inch. Houd de wraps op zijn plaats met uw hand nonstitching.

Verwijder voorzichtig de naald en draad in de rest van de weg door de stof; draad gewikkeld rust gehele lengte 1/2 inch tussen de punten No. 1 en nr 2.

Toevoegend het knooppunt edelmetaal steek beneden door het punt 1 bij de achterkant van het weefsel.

Daisy Flower: Voer een reeks knooppunten ingots in een cirkel, als de spaken van een wiel. Eindigt met de Franse knopen in het centrum.

Rose Bud: Leg een knoop edelmetaal kwart-inch naar het centrum rosebud. Maak acht knopen Bullion extra concentrische cirkels rond het centrum; de lengte van elk knooppunt ingots extra 3 mm.

Gelust Petal Bloemen: Maak een knoop ingots met voldoende wraps op de schacht van de naald om een ​​lus te maken. Tijdens de cyclus tot 1 inch kunnen zijn, moet de afstand tussen de # 1 en # 2 marginaal zijn. Vaste cyclus edelmetaal knoop in het midden van de cyclus. Maak zeven meer cycli in een cirkelvormige ontwerp aan de bloem edelmetaal knoop afmaken. Voeg een kraal in het midden van de bloem.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha