Hoe te bokser naaien

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 26, 2015 Admin Ambachten 0 0


Boxer shorts zijn baggy zowel gebruikt als onderkleding of als een korte broek. Een zeer losse en lange versie van de Boxer wordt gebruikt door veel sportteams, als onderdeel van het uniform vanwege hun comfort. De stijl boxer wordt gebruikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke onderkleding. De boxer makkelijker om het te doen vanuit een model gekocht in een lokale stof winkel of online.

Verwijder de mal uit de verpakking. Snijd de relevante delen van het model.

Vouw de gebreide stof in de helft. Zorg ervoor dat u een gedessineerde stof buigen zodat het model is in de plooi.


Leg de stukken van het model langs de vouwlijn van het weefsel. Let op de pijl op het model zodat het model correct is aangesloten. Speld het patroon op zijn plaats.

Knip de sjabloon. Markeer het midden vooraan met een marker naad verdwijnen.

Volg de instructies in het patroon te pinnen en naai samen de stukken van het model. Meer in het algemeen, de twee voorste randen dan de rug, toen de naden van de benen zijn genaaid. Speld en naai elke naad afzonderlijk om verwarring te voorkomen.

Draai de zoom beenwijdte vinger en speld vast. Herhaal het proces opnieuw. Verwijder de pennen van de eerste bocht en zet ze in de tweede. Naai een naad rond de rand om het vast te zetten.

Draai de bovenste rand van de stof om een ​​naad te maken 1/4-inch. Speld vast. Naai een naad 3/8 inch.

Vouw de naad genaaid beneden een centimeter om een ​​shell te vormen. Speld vast. Begin naad tot naad in het midden van de rug. Naaien van een naad op de 7/8-inch vanaf de buitenrand rond de top van de bokser. Stop 1 1/2 inch vanaf het begin van de naad.

Knip een stuk van 3/4-inch elastische geen extra twee centimeter korter dan de taille meting. Zet een grote veiligheidsspeld op de uiteinden van de elastische. Rijg het elastiek door de behuizing. Zorg ervoor dat het vrije uiteinde te houden zodat het niet verdwijnt in het lichaam.

Overlap de twee uiteinden van de elastische 3/4 tot 1 inch. Pin de twee uiteinden. Het naaien van de uiteinden aan elkaar door te naaien in de bovenkant, onderkant en beide randen van de overlap.

Rijg het elastiek genaaid in de zaak en pas de stof. Speld de opening van de verzegelde doos. Naai langs de rand van de stiksels 7/8 inch passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha