Hoe te blokkerenLeder biedt een van de meest solide materialen, meer duurzaam dat kan worden gebruikt voor kleding, accessoires en diverse interieur design projecten. Met behulp van verschillende blokken van leer om een ​​stuk te creëren maakt het nog meer van een dramatische visuele impact. U moet de juiste techniek te gebruiken om dit soort materiaal te verbinden, dat wel. Als je dat niet doet, zal uw stuk niet gestroomlijnd zijn en kunnen niet op hun plaats blijven voor een lange tijd.

Leg je stukjes leer die u wilt samenvoegen. Draai de stukken van de huid over, zodat de gladde kant is beneden en de huid wordt ruwe kant naar boven. Lijn meerdere blokken van leer naast elkaar en snijd de stukken, zodat de randen wedstrijd gelijkmatig. Gebruik krijt aan de snijlijnen markeren, indien nodig.

Neem twee stukken leer die u wilt samenvoegen. Line top randen en veilige plaats met een lint van leder of van een dunne laag van mastiek. Je wilt niet dat de stukjes leer gestapeld - de randen moeten worden opgesteld tegen elkaar. Zorg ervoor dat de stukjes leer te lijnen zorgvuldig vóór het aansluiten aan mismatches, lacunes en uitlopen te voorkomen. Laat het cement te drogen, breng daarna nog een dunne laag en goed laten drogen. Gebruik een hamer afvlakking of knoeien om ervoor te zorgen de randen zijn aangesloten afgevlakt voordat elkaar naaien.


Draai de stukken van de huid boven blok, zodat de gladde kant is hoog. Neem een ​​strook tape en plaats het op de hoofdhuid waar u wilt de stiksels gaan. Je zal een strook tape moet op beide stukken huid aan elkaar genaaid. Een vrij groot punt moet de stukken samen te waarborgen en ophoping tijdens het naaien voorkomen, en plaats de stroken plakband 1/4 tot 1/2 inch apart op stukjes schil eromheen.

Gebruik een priem om gaten sewing individu of beitel gat meerdere gaten tegelijk langs de zijkant van de band.

Draad een naald in de huid met nylon of gewaxt draad en maak een platte knoop aan het einde. Aan het ene uiteinde van het stukje huid, raakte de punt van de naald uit de ruwe kant van het leer en de gladde kant. Breng de naald in het gat op het aangrenzende stuk huid en gaan door het gat om de ruwe huid. De draad moet alleen worden getrokken totdat deze ligt tegen het oppervlak van de huid, maar niet te strak wanneer het leer bossen omhoog. Doorgaan naaien van de blokken van leer met dezelfde steek naaien; door een, naar beneden door het aangrenzende gat, en vervolgens door het volgende gat in lijn en beneden door de andere.

Bind de uiteinden van de draad op de ruwe zijde van de huid wanneer u het einde van het blok in de huid bereiken en snijd de overtollige draad. Sluit nu alle andere blokken van leer genaaid het stuk op dezelfde wijze, indien nodig.

Lijn het stuk leer met een zachte blok, indien gewenst. Snijd een stuk dat groot genoeg is om de bodem van het stuk leer bedekken en naai plaats rond de randen en vastlijmen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha