Hoe te bevestigen labels breien"Breien is een van de oudste en populaire kunst Needlecraft", aldus Katharina Buss, auteur van "Big Book of Knitting". Breien heeft zijn wortels in de Middeleeuwen en begon als activiteiten om jonge meisjes bezig te houden. Vandaag de oprichting van artikelen in de vorm van gebreide mutsen, sjaals, truien en handschoenen een middel voor hobbyisten om te delen en te verkopen hun creaties. Bevestig labels en tags voor de hand gebreide items aan gebruikers hoe de zorg voor en het breigoed onderhouden tonen. Wees creatief met de labels op te geven van een merkimago en verbeterde persoonlijke sfeer breien.

geweven label

Kies een gebied op een etiket op een gebreide stof gezet. Kies het gebied achterkant van de nek voor een trui, innerlijke manchet van handschoenen of sokken, of langs de rand van sjaals en cover-ups. Schik label over breien en speld vast.

Label Ribbon

Draad een naald met katoen of polyester draad. Knoop ene uiteinde van de draad. Breng de naald door de stem van gaas en langs een rand van het etiket opgespeld totdat u weerstand van de geknoopte voldoen. Passeert de naald naar beneden door het etiket en de gebreide stof.


Naai kleine steken rond de gehele omtrek van de geweven label. Bind de draad dicht bij het label en het wegsnijden van de resterende draad.

Maak een label voor uw stukje gaas karton. Het etiket moet groot genoeg zijn om uw naam of merk, een eenvoudige beschrijving van het type garen gebruikt en de instructies over hoe de zorg voor de items behoren te zijn. Print informatie over een printer of schrijven met de hand in een decoratief lettertype, zoals kalligrafie.

Sla een gat met een boorinstallatie in de buurt van de top van uw label. Knip een stukje lint lang genoeg om de draad door het etiket en de stem breien.

Draad een stopnaald met de tape. Plaats het lint door het gat van het etiket en door een opening van het stuk gaas. Houd het andere uiteinde van de band aan het label beveiligen en breiwerk afglijdt.

Schuif de naald tape. Een knoop of een eenvoudige boog rond de uiteinden van het lint om het etiket van de kleding te bevestigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha