Hoe te Battery-Operated Tea Kaarsen gebruikenAangezien ik niet een echte vlam, kaarsen thee batterij zijn veel veiliger dan gewone thee kaarsen, maar ze bieden dezelfde sfeer zoete licht. Ze kunnen vrijwel overal worden gebruikt, met inbegrip van feestzalen en andere gebieden waar het kan worden beperkt vlammen. Niet gebruiken veel energie, zodat de nieuwe batterijen in het algemeen zal duren ongeveer 100 uur --- veel meer dan een normale vlam kaars thee. Veel bedrijven bieden nu ze met verschillende gekleurde vlammen of basen, zodat u kunt de kaars aan te passen voor uw gebruik.

Doe het licht kaars thee met behulp van de kleine schakelaar die meestal wordt gevonden op de bodem van de kaars.

Gebruik de kaars zelf aan het licht en de sfeer te bieden, of zet het waxinelichtje batterij in de media. U kunt de kaars hefboom-o-lantaarns, armaturen of papieren lantaarns, kandelaars, kransen, centerpieces tafel plaats of nergens anders wilt kaarslicht zonder de hitte en vlammen.


Overeenkomstig de beschermkap los van de bodem van de kaars, het uitwisselen van de oude batterij en schroef de deksel om de batterijen te vervangen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha