Hoe te Balloon Boeketten aanpassenPersonaliseer boeket van ballonnen met de kleuren en bedels. Kies kleuren die passen bij de gebeurtenis of persoon. Bijvoorbeeld, als de persoon favoriete kleuren zijn paars en wit, paars en witte ballonnen gebruiken. Bind de charme linten op de ballonnen om meer maatwerk toe te voegen. Kies charmes op basis van het evenement of het belang van de persoon. Bijvoorbeeld, als het boeket is voor een baby shower, das op kleine flesjes, booties en fopspenen. U kunt ook het gewicht aan te passen. In plaats van een ballon gewicht, gebruik maken van een decoratieve rots, fles vol met jelly beans of wat je maar kunt bedenken.

Dek af met folie gewicht, inpakpapier of ander materiaal. Om de kleur domineren het boeket. Bevestig de afdekking op zijn plaats met lijm of dubbelzijdig plakband.

Met de ballonnen gevuld met helium. Een knooppunt bij de opening van de ballon.


Snijd een streng van tape 2 meter langer dan je wilt dat de ballon te bereiken. Bind een van de band eindigt in een knoop rond de knoop op de bal. Laat minstens 6 centimeter van de staart node.

Plaats een charme door de staart van de tape van het knooppunt. Knooppunt in positie.

Bind het andere uiteinde van de band naar de ballon gewicht. Herhaal dit met de rest van uw ballonnen. Maken linten in verschillende lengtes, zodat de ballonnen zitten op verschillende hoogtes.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha