Hoe te aardappel sap gebruiken voor haargroei?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 85


Onder de vele haren problemen die we vandaag te klagen, de meest voorkomende lijkt de haaruitval en problemen over haargroei zijn. Velen klagen dat hun haar of andere manier is gestopt met groeien. Er kan een heleboel redenen in verband met de haargroei langzaam of niet. Deze omvatten vervuiling, levensstijlen onhygiënisch, ongezonde eetgewoonten en het gebrek aan lichaamsbeweging.

Maar het goede nieuws is dat met enkele eenvoudige huismiddeltjes, kunt u gemakkelijk weer op de rails en het bevorderen van de haargroei. Een van hen is het gebruik van aardappel sap, voor de groei van haar op een regelmatige basis. Er zijn verschillende manieren om de aardappel sap te bereiden om de voordelen ervan te gebruiken. Kijk eens:


Aardappel Juice voor de haargroei

De bereidingswijze

  • Om aardappel sap vers te bereiden op het haar, was de aardappelen en trek de huid goed.
  • Nu snijd de aardappel in kleine stukjes en meng in de blender. Deze sleur aardappelpuree in vorm.
  • In het geval dat hij voelt de puree te dik is, kan een beetje "water worden toegevoegd.
  • Eenmaal gedaan, zeef de puree in een kom fris en schoon met een mousseline doek. Dit zal het sap overgebleven aardappel scheiden en geven extract die nodig is voor haargroei.
  • U kunt deze vloeistof gebruiken. Zorg ervoor dat je de aardappel sap vers voor elk gebruik te bereiden.

De toepassingsmethode

Om aardappelsap aanbrengen op het haar en haargroei dikker moet zachtjes masseren van de hoofdhuid. Gebruik de rest van het sap op de haarlokken. Dit moet worden bedekt met een douche cap. Laat deze vloeistof op het haar gedurende ongeveer 20-25 minuten voor het spoelen met water. Dit moet eenmaal per week gevolgd zichtbare resultaten haargroei.

Samen met de groei, aardappel sap geeft glans aan het haar. Afgezien van dat, uit de buurt van slechte geur houden je in je haar in tegenstelling tot bier en ui sap.

Aardappel sap, honing en ei masker dat helpt

Een haar masker kan worden bereid door mengen aardappel sap met wat honing en de dooier van een ei. Masseren van de hoofdhuid en het haar strengen. Richten zich niet op de wortels als het zal helpen om de haarzakjes te activeren. Deze oplossing moet worden overgelaten aan de haren minstens 30 minuten voordat u van plan bent om te wassen. Dit zal je haar de tijd om de voordelen van natuurlijke producten uit te pakken te geven. Daarnaast, kan worden verzekerd dat geen neveneffecten op het haar omdat alle natuurlijke producten worden gebruikt bij het maken van het masker.

Met behulp van dit masker is veel vocht en diep voeden het haar dan het gebruik van aardappelen en water die alleen zal helpen om de haargroei te triggeren.

5 Voordelen van Potato Juice voor Hair

  1. Snellere haargroei
  2. Geeft glans
  3. Het fungeert als een conditioner wanneer gebruikt in combinatie met producten zoals honing en eieren.
  4. Schoon uit de hoofdhuid
  5. Houdt de hoofdhuid gezond.

Gewoon lid worden van deze huis remedie in je routine en je zult er geen spijt van deze beslissing! Aardappel voor haargroei zal je haar dat zeker veel afgunst zal je geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha