Hoe System Registry Clean Up lopenHet runnen van een register cleaner systeem is een goed idee. Registry entries gebruikt op uw computer vertragen. Er is geen nut ingebouwd in het Windows-besturingssysteem dat u zal toestaan ​​om een ​​reiniging van het register uit te voeren, maar er zijn tal van programma's beschikbaar die het probleem zal oplossen.

Gebruik CleanMyPC Registry Cleaner (zie de link naar de "Referenties"). CleanMyPC Registry Cleaner scant elke regel in het Windows-register en vindt alle items die het niet nodig om daar te zijn. U kunt deze items uit het register te verwijderen en een back-up op de harde schijf van de computer voor later gebruik, of springen op en deze items uit uw machine te verwijderen.

Gebruik Wise Registry Cleaner (zie "Referenties"). Wise Registry Cleaner reinigt het register van fouten wordt niet gebruikt, maar kan ook uw tijdelijke opslag schoon te maken of van de harde schijf nutteloos.


Gebruik RegCure (zie "Referenties"). RegCure is een programma dat je zal moeten kopen als je wilt om de volledige versie van het programma te gebruiken. U kunt echter, voert u een gratis scan van het register met behulp van het hulpprogramma op de belangrijkste site RegCure. Hoewel deze gratis scan niet opruimen ongebruikte items, die zo zal herkennen dat u deze handmatig kunt verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha