Hoe strakke taille, overhandigen Susana DakidissaDe fitness instructeur geeft zijn advies aan de toon zei lichaamsdeel

Als u een regelmatige volger van de kolommen van Susana Dakidissa, vandaag de dag is een dag van goed nieuws, want de instructeur U zal uw beste trucs om je leven te verfijnen hebben.

Je meestal nog steeds de goede adviezen gegeven Susana Dakidissa in deze ruimte? Nou, dan is het tijd voor u om te overwegen deze nieuwe fitness instructeur kolom sterren. Deze keer zal hij u vertellen hoe u kunt doen om een ​​onberispelijke leven te hebben.


Hoe strakke taille, overhandigen Susana Dakidissa:

Het leven is een van de gebieden van het lichaam dat vrouwen altijd sterk en subtiel, maar door de sedentaire, van slechte voeding of een slechte houding, leven -en ook de buik zet uit en wordt laks.

Het eerste wat je moet doen is een goede oefening routine, cardio is om vet te verminderen, als verkwikkende om territorium af te bakenen.

Sommige oefeningen die u zullen helpen markeren de taille:

  • Hoelahoep, bijvoorbeeld, is een uitstekende oefening om het leven te definiëren.
  • Ook hardlopen, wandelen, fietsen of touwtje springen zal u helpen calorieën te verbranden zonder te vervelen.
  • Een andere optie is om deel te nemen aan danslessen, zoals buikdansen of buikdansen,, want het zal u toelaten om vet in het lichaam te verbranden, terwijl het vormgeven van je leven. Andere soorten dansen zoals salsa of elke balzaal, U kunt ook helpen.
  • Een andere speciale oefening om slank de taille, zeer effectief om rondom te verminderen, zijn hipopresivos abdominale.

In mijn YouTube-kanaal hebt u video's die cardio zal u helpen vet te verbranden en andere verkwikkende om de taille te markeren. Om het gewicht dat ik heb om het gebied meer te maken toon, en zonder gewichten, die glad zijn, maar net zo effectief. Ik heb zowel de matras en uitgevonden.

Gecombineerd met verkwikkende cardio zal u helpen om dat gebied te verbeteren. Als je alles samen doen, is het het beste om te beginnen met toning en dan het doen van cardio, maar je kunt ook beide doen om de andere dag.

Andere tips voor een perfect leven:

  • Gebruik verstevigende crèmes en het leven te verminderen, dit helpt om te ontdoen van het vet. Deze crèmes zijn bijzonder effectief als je ze te dragen voor een tijdje 'voor een training.
  • Hydratatie is van essentieel belang voor de bestrijding van de bodemdaling in het gebied, dus moisturizer is een van onze grote alidade. Indien mogelijk, verstevigend.
  • Een andere truc is Breng de crème maken van een abdominale massage een paar minuten om ons te helpen mobiliseren vet gebied en weet beter doordringen in de crème.
  • Wat betreft het eten, Vermijd voedingsmiddelen en dranken die gas of verstopping kan veroorzaken als frisdranken, groenten zoals bloemkool, kool en spruitjes, tabak, koffie, stevige maaltijden en zware sauzen, gebakken en al dat dit kan indigestie en opstapeling van vet in het lichaam veroorzaken.
  • Verhoog uw inname van vezels door het nemen van fruit, groenten en volle granen. Dit kan helpen om deze problemen te voorkomen. Als je van thee, groene thee is zeer geschikt voor het verlies van buikvet, zoals paardestaart, die uitstekende reinigende eigenschappen heeft. Als je niet van de infusie, vindt u ook groene thee capsules.

Een leven defininda, niet alle vrouwen die moeten afvallen, maar in veel gevallen noodzakelijk om een ​​paar kilo lager als een van de gebieden waar het vet accumuleert in de darm. En zelfs als je nodig hebt om gewicht te verliezen, kan een gezonde en evenwichtige voeding helpen schuur het vet heeft verzameld in het leven.

Brug rechtdoor, dit is erg belangrijk! Terug buik gebogen en ontspannen maakt het probleem lijkt erger dan het is en accentueert huidplooien in de taille en buik puilen uit.

Gewend om recht te lopen, schouders rug en buik zo plat mogelijk. Je nodig hebt om te wennen aan het hebben van de buik contract grootste deel van de dag. Dit helpt veel aan het plan en sterke buik en taille hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha