HOE STICHTING er natuurlijk uitzien? 10 BEAUTY TIPS VOOR DE MEISJESHOE STICHTING er natuurlijk uitzien? 10 BEAUTY TIPS VOOR DE MEISJES

Stichting kan één van twee dingen doen: indien correct toegepast, zal je een vlotte, vlekkeloze teint dat volledig natuurlijk uitziet geven; aan de andere kant, ze zijn verkeerd en je ziet er meer als een clown op een avondje uit! Stichting kan moeilijk zijn te verkrijgen, dus lees deze tien tips en ontdek hoe u natuurlijk uitziende foundation te maken:

1. Bereid de huid voor

Stichting over de bovenkant van een droge, schilferige huid niet het probleem te verbergen; Het zal slechter uitzien. Maak een soepele canvas voor je make-up voor afschilfering, om alle de huid droog, en vervolgens moisturizer verwijderen. Dit zal helpen het fundament gaan vlot en zal ook helpen om glad te strijken eventuele lijnen of rimpels.


2. Verwijder overtollig moisturizer

Nog een goede tip over hoe u natuurlijk uitziende foundation te maken is, voor het aanbrengen van elke stichting, verwijderen overtollige vochtinbrengende crème met een watje. Moisturizer kunnen worden achtergelaten in de plooien rond de mond en de ogen en, op de top van dat fundament plooien zichtbaar te maken en make-up zal niet lang duren.

3. Zoek de juiste schaduw

Het vinden van de perfecte tint is een andere belangrijke tip over hoe u de stichting er natuurlijk uitzien. We zagen al de meisjes die de verkeerde schaduw van de stichting hebben gekozen, omdat je duidelijk kunt zien het verschil in kleur tussen hun nek en hun gezicht. Om een ​​stichting voor de kleur te testen, probeer dan een beetje 'op uw kaak en dat vergelijken met de nek. Test uw pols zal niet werken, omdat uw gezicht en hals zijn meestal lichter dan de rest van het lichaam.

4. Kies een stichting die past bij uw huidtype

Uw huidtype kan een verschil maken wat de beste basis voor je net zo goed te maken. Als je een vette huid, dan is de olie-vrije formule werkt het beste, maar als je een droge huid hebt, kijk dan voor een moisturizer, stichting gebaseerd.

5. Minder is altijd beter

Nog een goede tip over hoe u natuurlijk uitziende foundation maken, is de eenvoudige regel volgen: less is more. Het hoeft niet per se nodig foundation over je gezicht, dus gebruik basis alleen op die gebieden van het gezicht die dekking nodig. Focus op gebieden die rood zijn of puistjes om zelfs uit de huid toon, naargelang het geval.

6. Vergeet niet dat uw huid toon verandert in de loop van het jaar

De kleur van de huid van de meeste mensen verandert met de seizoenen. Tijdens de zomer, zal uw huid donkerder in de winter, dus het is een goed idee om verschillende tinten van de stichting bij de hand hebt, zodat u ze kunt combineren om veranderingen in je natuurlijke huidskleur weerspiegelen.

7. Voeg wat 'kleur

Stichting alleen kan vlak en onnatuurlijk uitzien, voeg dan een vleugje blush om een ​​beetje 'kleur in je wangen te zetten. Slechts een dun laagje van kleur op de appels van je wangen, zal het lukken het ziet er veel meer fris en natuurlijk.

8. Ga met kleinere instrumenten

Neem de tijd die stichting en hebben een aantal kleinere borstels handig, voor degenen die naar de meest ontoegankelijke plaatsen te bereiken. Een veelgemaakte fout met de stichting is uiteen te vallen, omdat je in een haast of de borstel is te groot. Een kleinere borstel zal u toelaten om in die kleine gebieden rond de neus en de ogen, om uw make-up look gewoon onberispelijk te maken.

9. Controleer hoe het eruit ziet, in het koude licht van de dag

U wilt uw stichting kijken onzichtbaar, zodat mensen denken dat je van nature vlekkeloze huid, maar vergeet niet dat wat groot in kunstlicht omstandigheden ziet, kan er niet zo goed in natuurlijk licht, dus altijd dubbel te controleren hoe je make-up ziet er in het daglicht, voordat je naar buiten.

10. Gebruik een gezichtsbehandeling mist te stellen en vernieuw uw make-up

Als je door de dag, kan uw stichting beginnen te kijken een beetje 'moe. Het is altijd een goed idee om een ​​gezichtsbehandeling mist op de beurs te brengen, zodat ze jou en je make-up kan je een verfrissende spritz, wanneer u het nodig hebt.

Wat zijn uw favoriete tips over hoe u de stichting er natuurlijk uitzien?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha