Hoe snelheid van een 56K modem computer?Dial-up 56K-modem om uw computer verbinding met het internet met een snelheid van 56 kilobits per seconde (kbit/s), die is veel trager dan een typisch breedband internetverbinding gebruikt in vele huishoudens en bedrijven. Terwijl de dial-up internet aansluitingen lijken vaak tergend langzaam, er zijn een aantal betrouwbare manieren om de snelheid van uw computer modem 56K en het verbeteren van uw algehele ervaring van het internet.

Klik op de knop "Start" en open het Configuratiescherm. Open het venster Apparaatbeheer, klik op "Systeem" in het Configuratiescherm en vervolgens op "Hardware". Open de deuren van de aankondiging, markeert de modem die in de lijst voorkomt, en klik op "Eigenschappen" om het eigenschappenvenster van de modem te openen.

Klik op de "Port Settings" in het eigenschappenvenster. Kijk naar de "bits per seconde" setting. Het tweede hoofdstuk "115200" van bits (bps) Select standaard is meestal 9600 bps. Kies een hogere waarde, als je wilt, maar het is vaak beter om 115200 bps modem 56K-computers.


Let op de instelling "Flow Control" in het eigenschappenvenster van de "Port Settings". De standaard is meestal "Xon/Xoff," dat is de besturingssoftware. Verander de "Flow Control" op "hardware" om de maximale snelheid van uw modem hardware te krijgen.

Klik op de knop "Geavanceerd" en kijk naar de "ontvangen" en "transmit" scrollbars buffer. Schuif beide helemaal naar rechts om de prestaties van uw computer 56K verhogen. Sla de instellingen op en/of klik op "OK" om het venster Eigenschappen te sluiten. Sluit het venster Apparaatbeheer.

Re-opent u het Configuratiescherm en klik op de "modem" om deze te markeren. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en klik op "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Algemeen". Zorg ervoor dat de instelling "Maximum snelheid" is ingesteld op "115200", of selecteer de optie als het niet is. Sla de instellingen op en sluit het venster Eigenschappen als u klaar bent.

Controleer de aansluiting van de modem naar de telefoonaansluiting 56K internet. Koppel andere apparaten zoals faxapparaten dat dezelfde fysieke verbinding met de telefoon aansluiting modem delen, omdat deze kan vertragen de verbinding.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha