Hoe sesamzaad gebruiken voor de haargroei?Met vervuiling, zon en een ongezonde levensstijl te creëren ravage op onze huid en haren, ten minste 8 van de 10 mensen zijn op zoek naar manieren om de gezondheid van hun haar te verbeteren. Er zijn verschillende natuurlijke producten die enorm voordeel hebben als het gaat om dit te verbeteren. Indien gebruikt op een regelmatige basis, kunnen deze gemakkelijk tot een juiste haargroei. Er zijn veel natuurlijke home remedies die ook kan worden gebruikt voor dit doel. Eén van deze producten is sesamzaad de haargroei.

Sesamzaad bevatten hoge niveaus van magnesium en calcium. Deze mineralen bijdragen aan een goede gezondheid van de hoofdhuid, en voorkoming en behandeling haarverlies. Dit helpt infectie van de haarwortels voorkomen en leiden correcte en snellere haargroei.


Verwerking van sesamzaad de haargroei

Sesamzaadjes kan worden gegeten of genomen op vele manieren. Hier zijn enkele manieren uitgelegd om een ​​idee over hun gebruik te geven.

Het eten van een handvol:

De makkelijkste manier waarop je kan halen de maximale voordelen voor de haargroei te bevorderen is om een ​​handvol witte sesamzaadjes elke ochtend op te kauwen. Dit moet elke dag worden gedaan om zichtbare effecten te krijgen. Hetzelfde kan in verschillende gerechten worden opgenomen gedurende de dag om de niveaus van magnesium en calcium voor het lichaam te bereiken, en vervolgens leiden tot de groei.

Met behulp van sesamolie voor het koken:

Sesamzaad kan worden gebruikt om de olie te extraheren. Dit kan op verschillende koken maaltijden worden gebruikt om de stroomtoevoer op een eenvoudige en moeiteloze verkrijgen. Sesamolie is gemakkelijk beschikbaar op de markt.

Sesamolie/Zaden van toepassing:

 • Of je kunt een aantal sesamzaad met een vervoerder olie te verwarmen, zoals olijfolie of meng een beetje 'van sesamolie erin.
 • Dit moet warm tijdens applicatie.
 • Nu zachtjes masseren van de vloeistof op de hoofdhuid en zet de resterende olie op de haarlokken.
 • Bedek dit met een warme handdoek en laat gedurende ongeveer 30-60 minuten.
 • Was je haar met water en shampoo zoals gewoonlijk.
 • Dit moet ten minste 1-2 keer per week worden uitgevoerd voor de beste resultaten.

Sesamolie in Haarmasken:

Mengen van een aantal goede sesamolie kwaliteit in alle maskers voor zelfgemaakte haar kan ook helpen bij haargroei. Dit is afhankelijk van het type haar masker wordt verwacht te bereiden.

Toegevoegd Voordelen sesam voor de haargroei

 1. Voorkomt en behandelt grijzend haar met regelmatige massage.
 2. Verbetert de bloedstroom naar de hoofdhuid en bevordert daarmee de haargroei.
 3. Beschermt het haar tegen UV-stralen van de zon.
 4. Deze luizen.
 5. Rustgevende samen met hydraterende effecten.
 6. Behandelt haar droog.
 7. Brengt glans aan het haar strengen.
 8. Voorkomt en behandelt schilfering van de hoofdhuid.
 9. Versterkt de haarwortels en helpt de haargroei.
 10. Vermindert de kans op gespleten haarpunten.

Tip Effectieve

Voeg sesamzaad of sesamolie met andere oliën zoals amandelolie en olijfolie om de voordelen van beide. Dit zal ook helpen bij haargroei sneller.

Gemaakt met knallen sesamzaadjes alleen voor de heck? Nu weet je dat er meer voordelen aan die kleine zaadjes dan je dacht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha