Hoe schrijf ik een 1st Verjaardag begroetingSchrijf een verjaardagsgroet voor een 1-jarige kan moeilijk of overbodig lijken op het eerste, omdat het kind zal waarschijnlijk niet veel aandacht besteden aan de boodschap op dit punt in zijn leven. Toch wilt u waarschijnlijk op de liefde door te geven, kan de gevoelens en de emoties die je voelt voor je kind als verjaardag bericht een ding dat ze lezen als ze ouder is geworden. Hoewel hij nooit echt "get" de verjaardag boodschap, uit te schrijven zal je helpen om je gevoelens te uiten voor haar.

Pakken de boodschap van goede wensen voor de baby. Bijvoorbeeld beginnen met "Happy Birthday Bobbie" of "Lieve Bobbie." Als het kind van jou is, maken het persoonlijk, dus je kunt je emoties te voelen wanneer later het lezen van de kaarten jaren. "Mijn geliefde Bobbie" of een soortgelijke sentiment zou passen.

Plaats een gedicht speciaal geschreven voor de eerste verjaardag van een kind. Poëzie kan grappige, leuke of sappig zijn. Leen een gedicht uit een boek of een website als je niet veel van een dichter.


Schrijf een persoonlijk bericht aan het kind of zijn ouders. Nadere gegevens bevatten over de manier waarop je je voelt over haar, hoe gelukkig je bent om deze mijlpaal te delen, op een manier die ze heeft veranderd je leven of hoe opgewonden je bent voor haar ouders. Bijvoorbeeld: "U maakte elke dag helderder voor mij, en ik ben zo blij dat je in mijn leven kwam 12 maanden geleden shorts. Loved watching you leren kruipen, lopen en praten, en ik kan niet wachten om te leren nog. '

Schrijf "Happy 1st Birthday" of een andere passende sluiting --- bijvoorbeeld: "Met al mijn liefde" of "Ik hou van je, lieve baby."

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha