HOE RODE LIPPENSTIFT TOEPASSING als een professional? Top 10 Make-up tipsHOE RODE LIPPENSTIFT TOEPASSING als een professional? Top 10 Make-up tips

Lipstick is geweest met ons op voor een lange tijd en, sinds het begin van de tijd, hebben de vrouwen gebruikt de truc van een of andere vorm, om zichzelf er goed uitzien en zich onderscheiden van de rest van de menigte. Oorspronkelijk lipstick was gemaakt van iets dat dicht bij de hand, zoals planten, bessen en stof van de grond rotsen was, en het was de oude Egyptenaren die de eerste om daadwerkelijk te gaan produceren lippenstift waren. Lipstick heeft een lange weg afgelegd sinds die tijd, maar een ding dat niet is veranderd door de eeuwen heen, is de liefde van de vrouwen van heldere en gewaagde rode lippenstift. Laten we eerlijk zijn, niets verhoogt het vertrouwen in plaats van als een gewaagde rode lippenstift, en de klassieke rode lippenstift is favoriet bij vele sterren van Marilyn Monroe glamour aan Gwen Stefani. U hebt een megaster te trekken uit mooie rode lippen, alleen een beetje 'know-how en een paar tips niet. De klassieke rode lippenstift is in de mode voor tientallen jaren en zal nooit uit te gaan van stijl, dus leren hoe je perfecte rode lippen krijgen door het lezen van deze tien tips over hoe je lipstick rode gelden als een professional.

1. Kies de juiste kleur rood voor u.

Rood, niet alleen rode lippenstift en kan anders op verschillende mensen kijken. Traditioneel werd gedacht dat het rode licht en kleuren koraal geschikte vrouwen huid, terwijl donkere tinten geschikt voor donkerdere huid. De realiteit is dat er geen regels zijn voor het type van rood voor je, dus experimenteren en testen totdat u de perfecte tint rood voor u te vinden.


2. Exfoliate lippen

Nog een goede tip over hoe rode lippenstift toepassen als een professional is om voorzichtig scrubben lippen met een zachte tandenborstel en olijfolie, voor het aanbrengen van een make-up at all. Beweeg de borstel in kleine cirkels over je lippen en dit zal elke droge, schilferige huid die je lippenstift kan ruïneren en helpen je lippen te behouden vocht te verwijderen. Gewoon niet overdrijven de afschilfering, als je lippen zijn bijzonder gevoelig, of je zal ze zeer pijnlijk te maken.

3. Bevochtig je lippen

Breng een ruime hoeveelheid cacaoboter aan uw lippen om ze te hydrateren. Wrijven lippenbalsem goed en geef hem tien minuten te zinken in de huid. Verwijder vervolgens het overtollige met een tissue. Dit is een bijzonder belangrijke stap als je lippen zijn een beetje 'droog, omdat de lippenstift plakt niet aan droge lippen voor een lange tijd.

4. Breng lipliner eerst

Zorgvuldig te tekenen rond de natuurlijke vorm van de lippen, net binnen de natuurlijke liplijn met een lipliner in dezelfde kleur als je lippenstift om de vorm van de mond te definiëren en in het bijzonder richten op het definiëren van de boog van Cupido. Dit zal u helpen bepalen je lippen perfect gevormde benadrukken dat de Cupid's boog verleidelijk; het aanbrengen van je lip liner eerste, hij stopt het bloeden lipstick onaantrekkelijk of hardlopen. Dit is des te belangrijker met rode lippenstift met een andere kleur van de lippen, kan rode lippenstift bloeden zijn vooral merkbaar en zeer onaangenaam.

5. Vul uw lippen met lip liner

Kleur binnen de grenzen die u hebt net getekend met de lip liner. Dit zal de lipstick beter stok helpen om uw lippen, die veel langer zal duren, en het zal de kleur te verhogen.

6. Breng lippenstift

Het toepassen van lippenstift, bij voorkeur met een borstel, omdat dit zal u meer controle te geven; gelijkmatig en royaal toe te passen, en binnen de lijnen die u hebt getekend met de lipliner te blijven. Zorg ervoor dat u direct naar de binnenste hoeken van de lippen, zodat u niet gebieden van "naakt" lip shows. Toepassing lippenstift in het midden van de lippen, en dan werk je weg naar buiten. U zult vinden dat dit de makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat u een gelijkmatige laag helemaal door je lippen.

7. Blot en een tweede laag toe te passen

Volgende tip over hoe rode lippenstift toepassen als een professional is om de eerste laag van lippenstift droog met vloeipapier en vervolgens een tweede laag toe te passen. Dit zal helpen je lippenstift op hun plaats blijven langer en zal een sterkere kleur payoff en betere definitie te geven.

8. Secure lippenstiftpoeder

Een andere manier om je lipstick langer is om een ​​stuk van dunne doek over je lippen te zetten en stof een beetje 'van transparante poeder over, door het weefsel. Dit zal de lipstick te repareren en te houden in plaats meer.

9. Breng concealer aan de rand van de lippen om het bloeden te stoppen

Nog een goede tip over hoe rode lippenstift toepassen als een professional is om een ​​beetje 'van concealer rond de omtrek van de lippen, net boven de lijn van lippenstift en lipliner. Het zal helpen om het bloeden te stoppen en maak je lippenstift rode lippen kijken nog gedefinieerd en verleidelijk.

10. Breng een beetje lipgloss, indien nodig

Optioneel kunt u nu van toepassing lipgloss, als je een slanke, dramatische look, of je kan alleen van toepassing lipgloss in het midden van de lippen en die ervoor zorgt dat je lippen voller.

Elke andere tips over hoe je lipstick rode gelden als een professional?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha