Hoe ricinusolie gebruiken voor de behandeling van roos?Als iemand je zou vragen om de naam van de olie is het beste voor de behandeling van roos, wat uw reactie zou zijn? Amandel, jojoba of olijfolie? Nou, het feit is dat het vreselijk misplaatst, elke keer zou zijn! Deze oliën genezen roos, maar niet zo effectief als de olie nederige handige en beproefde castor!

Dus als je nog twijfelt het vermogen van ricinusolie om roos te genezen, dan is het hoog tijd dat je gestopt doen. Waarom? Lees dit artikel voor het antwoord!


Castor Oil - Een korte geschiedenis:

Castor olie wordt geprezen om zijn voordelen voor de mensheid. Maar het heeft te maken met een beetje 'een slechte reputatie ook. Er wordt gezegd dat Mussolini, de Italiaanse dictator, opgericht met de hulp van ricinusolie en wapenstok. De mensen die niet passen niet in op de eisen van de dictator waren ricinusolie gedwongen voeden darmen en diarree veroorzaakt, om ze te laten ademen hun laatste.

Maar anders dan dat, ricinusolie brengt een onberispelijke reputatie voor genezing - is bekend om weeën op te wekken, heeft de FDA geclassificeerd als een veilige en effectieve laxerende en Ayurveda zegt dat het een beproefde remedie voor een aantal ziekten huid en haar, zoals roos en hoofdhuid infecties horde.

Castor olie is een unieke stof, ook al lijkt het niet zo indrukwekkend. Het dankt zijn unieke karakter aan het feit dat een aanzienlijke hoeveelheid vetzuren. Ricinolzuur vormen bijna 90 procent van de vetten in ricinusolie en dit vetzuur dat de olie de therapeutische vuist tegen roos en andere hoofdhuid infecties geeft.

Scalp Roos zaken- Inzicht:

We weten allemaal dat hoofdroos veroorzaakt een droge huid vlokken op onze hoofdhuid. Het kan droog of vettig zijn, en kan leiden tot jeuk, irritatie en ernstige sociale verlegenheid. De oorzaken van roos zijn nog onbekend. Sommige attribuut roos aan een schimmel genaamd Malassezia die zich voedt met vet. Het is belangrijk om zich te ontdoen van roos te krijgen, zodra je ziet de eerste vlokken op de hoofdhuid, en de beste manier om het te doen natuurlijk.

Hoe werkt Castor olie vechten roos?

  1. Een van de belangrijke onderdelen van ricinusolie, ricinolzuur, heeft antimicrobiële eigenschappen, en dit is wat geeft ricinusolie haar woning aan bacteriën die roos veroorzaken doden. Dit ricine olie heeft ook bacteriedodende en schimmelwerende eigenschappen. Deze twee beschermen de hoofdhuid van microbiële infecties en schimmelinfecties die leiden tot roos en hoofdhuid, zoals seborrheic dermatitis.
  1. Ricinusolie is een uitstekende bevochtigingsmiddel, vanwege het hoge gehalte aan omega-9 vetzuren. Deze olie kan vocht te vergrendelen in het haar en fungeert daarmee als een uitstekende conditioner. Het is ook zeer geschikt voor de behandeling van gespleten haarpunten en het maken van haar glanzend en zijdezacht. De hydraterende eigenschappen van omega-9-vetzuren ook helpen in de strijd tegen roos en roos.
  1. Ricinusolie is geladen met voedingsstoffen zoals mineralen, omega-6 vetzuren en vitamine E hydrateren alle droge roos en bestrijden syndroom jeukende hoofdhuid.

Tips voor Castor Olie voor gebruik Roos Cure:

Ricinusolie kan direct worden toegepast op de hoofdhuid of het kan worden gemengd met lichte, gezonde oliën zoals Jojoba en Olive haar- zijn voordelen intensiveren. Stookolie en masseer de hoofdhuid met het beter is om verbetering van de bloedcirculatie, haargroei en vermindert hoofdroos. De ricinusolie kan 's nachts worden gelaten voor maximale voordelen, of je kan de olie van ongeveer 20 minuten toe te passen voordat een wasbeurt. Het werkt in beide richtingen, en het werkt wonderen!

Een andere manier om te profiteren van de goedheid van deze olie is om een ​​kleine hoeveelheid van het toe te voegen aan de airconditioner.

Als u last van roos en ricinusolie hebben gebruikt om het te genezen, dus laat ons weten wat uw ervaring! Deel uw gedachten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha