Hoe Retini Plastic Canvas alfabet

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Ambachten 0 0


Plastic canvas, gaas of transparant wit vinden op uw lokale hobby winkel of ambacht, heeft een oneindig aantal toepassingen. Vaak plastic doek is voorgesneden in de vorm voor gebruik van de vakman. De letters van de populaire modellen zijn voorgesneden, en manieren om te vullen de gaten van het gaas worden slechts beperkt door uw verbeelding.Vul deze modellen van plastic doek is een geweldige manier om jonge kinderen te leren elementaire lezen die werken met de verschillende letters van het alfabet.

Lappen de gaten met garen. De meest traditionele manier om plastic doek vullen is het raken van een stompe naald en draad garen door de gaten. Vul in de brief helemaal met garen, of gebruik het garen om kleinere versies van de brief op het doek te maken. Zorg ervoor dat u te binden en veilig alle uiteinden van de draden te vermijden onthullend.

Bedek de gaten van plastic canvas met andere objecten. U kunt ook rijg de naald stomp met katoenen draad en gebruik het vaak om knoppen of kralen zorgen strikt aan de letter van kunststof, die het volledig. Kralen met letters op hen zijn verkrijgbaar bij elke ambachtelijke winkel, en kan worden verwerkt in het ontwerp.


Hechten andere items aan de letters. In plaats van het vullen van de gaten van de letters van plastic canvas, kunt u bedekken met foto's geknipt uit tijdschriften die beginnen met dezelfde letter, of veren of stukjes van de verpakking of andere decoratieve papier. Plakken direct naar de letter plastic doek en laat het volledig drogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha