Hoe Recycle Elektronica Gift CardsHet is belangrijk elektronica en hergebruik. Onjuiste verwijdering van dit soort items kunnen een gevaar vormen voor mens en milieu zijn. Er zijn veel fabrikanten en retailers die recyclingprogramma's en afval hebben, sommigen bieden zelfs cadeaubonnen in ruil voor uw elektronische producten. De cadeaubonnen ontvangen moet worden gebruikt met de winkelier u gerecycled of de door die fabrikant van het product.

In Person

Zoek een fabrikant of retailer die cadeaubonnen in ruil voor uw elektronica recycling biedt. Apple (apple.com), Best Buy (bestbuy.com) en Costco (costco.com) zijn drie bedrijven die cadeaubonnen te bieden in ruil voor je e-mail.

Online

Neem contact op met het bedrijf om ervoor te zorgen dat uw type recyclebaar elektronica als een element accepteert. Als dat zo is, bereiden het item te worden gerecycled.


Wist alle gegevens uit het elektronisch apparaat voordat doneren. Verzamel alle accessoires die verder gaan met het elektronische apparaat.

Ga naar de dealer met uw punt voor het bedrijfsleven in. Claim gift card.

Ga naar de fabrikant of website retailer. Controleer om te zien of het biedt de mogelijkheid van recycling online. Apple, Best Buy en Costco bieden de mogelijkheid van recycling on-line.

Schat de waarde van uw elektronisch apparaat. Dit kan gedaan worden door uw elektronisch apparaat te selecteren in de categorie "Trade-In" vermeld op de site. Voer de gegevens van uw apparaat in de daarvoor bestemde velden.

Klik op de "Quote" om de waarde van uw elektronisch apparaat te krijgen. Dit geeft je een schatting van wat u kunt verwachten te ontvangen van uw gift card geven. Druk een prepaid-label en het schip het item. De totale tijd om uw gift card ontvangen, varieert per dealer. Het kan tot 2 weken om uw gift card ontvangen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha