HOE positief en optimistisch? 10 dingen die ik optimistisch doenHOE positief en optimistisch? 10 dingen die ik optimistisch doen

Een van de meest belangrijke ontdekkingen op het gebied van de psychologie in de afgelopen twintig jaar of zo is dat we daadwerkelijk in staat om de manier waarop we denken te veranderen. Als je denkt dat je bent een geboren pessimist, kunt u het perspectief veranderen. U kunt beginnen met het positieve mentale houding te eigenen en zie meer van de fijnere dingen in het leven, dat het kwaad. Een positieve kijk op het leven kan je gezonder, gelukkiger en nog rijker te maken; om zo te helpen de manier waarop je denkt te veranderen, hier zijn tien dingen die optimisten nooit doen:

1. De optimisten niet steun en kreun

De eerste stap op weg naar optimisme is om te beginnen met het tellen van je zegeningen. Optimisten niet de hele dag wonen op iets dat mis ging besteden, vieren ze de dingen die recht zijn gegaan.


2. De optimisten niet jezelf in elkaar slaan

Pessimisten denken dat ze nutteloos, optimisten weten dat ze zijn fantastisch! Een optimist stelt realistische doelen voor jezelf en niet hard boven oordeel zelf. Optimisten hebben veel vertrouwen in zichzelf, maar zijn ook bereid om te proberen om zichzelf constant te verbeteren.

3. Optimisten niet toestaan ​​dat de omstandigheden om hun stemming te dicteren

Een optimist zal spreken in positieve mentale houding, zelfs in het gezicht van tegenspoed. Hoe slecht de situatie, laat het niet u neer, omdat ze weten dat die naar beneden zal niets oplossen en kunnen alleen maar erger.

4. De optimisten niet jaloers

Optimisten weten dat jaloezie en afgunst je nergens. Als je buurman heeft een grotere auto, zal de optimist harder werken en zorg ervoor dat u zich kunt veroorloven een nog groter.

5. Optimisten spreken nooit andere mensen neer

Een optimist ziet het goede in iedereen en heeft zoveel vertrouwen in anderen, omdat ze in zichzelf. Ze hebben niet afgebouwd collega's en vrienden, proberen te inspireren.

6. Optimisten nooit een kans turn down

Laat nooit de kans aan je voorbij gaan, is het motto van de optimisten. Herziening van de risico's en gevaren, ja, maar kijken naar het grotere plaatje van wat kan worden opgedaan en niet alleen wat kan worden verloren.

7. Optimisten niet anderen de schuld

Er is vinger wijst naar een optimistische en niet anderen de schuld geven voor de dingen verkeerd gaan. Zij hebben het vertrouwen dat hen vertelt dat anderen kan echt niet zo veel invloed op hun leven te hebben.

8. Optimisten geen wrok koesteren

Een optimist begrijpt de kracht van vergeving. Nelson Mandela had het optimisme om zijn strijd voort te zetten, maar toonde ook vergeving die manier konden de hele natie om vooruit te komen.

9. De optimisten niet terug te kijken

Mensen met een positieve mentale houding niet blijven kijken terug op wat er mis ging voor en ga er niet vanuit dat het weer mis zal gaan, kijk uit en plannen maken om ervoor te zorgen dat het goed gaat volgende keer, geloven dat dingen beter en beter ...

10. Optimisten niet betast waarzeggerij

Niemand kan de toekomst voorspellen en een optimistische men weet dat beter dan wie dan ook. Ze zijn van plan, ze hopen, maar ik ben niet ontmoedigd als het onverwachte gebeurt.

Het is een interessant concept om te denken dat je je persoonlijkheid kan veranderen, maar psychologen eigenlijk de hele tijd met de cognitieve gedragstherapie. 'Een gedachte nog meer leuk om te denken dat je zelf kunt doen gratis. Dus, hoe is dat het glas van vandaag uw horloge, is half leeg of half vol?

Ik hoop dat deze tips nuttig zijn positieve houding.

Welke andere dingen niet optimistisch over uw mening en hoe positief en optimistisch te zijn? Voel je vrij om je gedachten en suggesties positieve mentale houding in de commentaren hieronder te delen.

Gelukkig blijven en positief!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   1
Maart 16, 2015 | 17:19:04 | later 3 uur

Geweldige bron! Dank u voor het maken van deze.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha