HOE overwinnen verlegenheid? 10 TIPS moet wetenHOE overwinnen verlegenheid? 10 TIPS moet weten

Verlegenheid is niet iets om 's nachts te overwinnen, want voor velen van ons, verlegenheid, is iets dat we moesten leven met voor een lange tijd. Sommige mensen ontgroeien hun verlegenheid, als ze een beetje 'ouder, maar voor anderen, kan het een probleem dat bij hen kunnen blijven in de volwassenheid en dat kan hun succes op het werk belemmeren en leggen enorme sociale uitdagingen. U kunt verlegenheid vechten, hoewel, het duurt slechts wat tijd en praktijk, en hier zijn tien tips over hoe u uw verlegenheid te overwinnen.

1. Wees moedig

Klinkt te duidelijk? Nou, de eerste stap naar het overwinnen van je verlegenheid is om de moed om uit je comfort zone en probeer een aantal nieuwe dingen. Een stap op een moment, dat wel. De volgende keer dat u worden met een sociale gelegenheid, die normaal uit de weg, geef het een keer te proberen, maar een keer, en zie hoe je te krijgen.


2. Probeer te praten

Mensen denk echt niet dat wat je te zeggen hebt dom is, dus probeer een beetje 'te praten. U kunt spreken in de praktijk voor een spiegel en stel je voor hoe uw stem zal projecteren in een overvolle zaal. Speel met het volume van de stem, totdat je voelt dat je het goed hebt.

3. Zeg tegen jezelf dat je niet verlegen

Als je blijft jezelf te vertellen, en andere mensen die je verlegen bent dan zul je nooit overwinnen uw verlegenheid. Alles wat ze zorg over hoe mensen ze zien, zelfs de meest vertrouwen luidsprekers. Het enige verschil is dat niet alles zeggen.

4. Focus op andere mensen, in plaats van je

Als iemand tegen je praat, probeer het niet te maken over wat je gaat zeggen volgende, in plaats daarvan concentreren op wat ze zeggen. Als je niet voorzichtig bent; u zult zo druk bezig je volgende zet, zal je verloren alles wat ze gezegd hebben.

5. Niet meer dan bekritiseren jezelf

Weet je wat? Wanneer je denkt dat je iets gezegd dom, het is bijna gegarandeerd dat je niet hebt of zelfs als je dat deed, heeft niemand opgevallen, of niemand zal herinneren. Een gesprek bestaat niet uit één zin, dus maak je jezelf niet meer dan een kleine slip die niemand anders eens gemerkt.

6. Oefen echt maakt perfect

Identificeren van situaties die je nerveus te maken en geleidelijk aannemen die situaties. Als het is om te spreken in een moeilijke groep, dan beginnen te proberen om slechts een enkele opmerking in de groep te doen. Volgende keer, maken twee punten, en de tijd daarna, drie opmerkingen. Hoe meer je het doet, hoe makkelijker het zal worden.

7. diep adem nemen

Als je voelt dat je verlegenheid dan neemt en je begint te voelen echt angstig, neem dan een paar keer diep adem. Niemand zal merken dat je aan het doen bent en geven u een kans om opnieuw te verzamelen uw kalmte.

8. Wees wie je bent en niet te proberen om anderen te imiteren

Een van de ergste dingen die je kunt doen, als u last heeft van verlegenheid, is om jezelf te oordelen tegen andere mensen. Vergeet niet, je hoeft niet om die persoon te zijn, omdat, zoals u niet goed. Er zal altijd iemand, ergens, die meer extravert dan jij, maar dat betekent niet dat je moet proberen om die persoon te zijn.

9. Bied uw hulp aan anderen

Een van de makkelijkste manieren om barrières is om in staat om uw hulp te bieden aan iemand. In dit te doen, bent u voorbij het stokje door aan hen. U opent de deur, nu kunt u laat ze lopen door. Er is geen druk op je en je zult dan je dacht dat je had meer gemeen vinden met andere mensen.

10. Picture mensen in een lastige situatie

Er zijn veel grote gelijkmaker in het leven, alles wat leidt tot een uniform niveau. Als je ooit het gevoel geïntimideerd door iemand, alleen niet vergeten dat ze hebben om te gaan naar de badkamer! Het lijkt een vreemd ding om te doen, maar veel sprekers ken deze truc. Wanneer je je voorstellen, in je hoofd, een persoon zit in een toilet, net als wij allemaal moeten doen, opeens niet meer zo intimiderend na al!

Hoe verlegenheid te overwinnen? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha