Hoe op te zetten Fake SpiderwebsWeinig dingen zeggen "Halloween" als een veranda of een struik bedekt met nep spinnenwebben. Echter, terwijl een goed gedaan website rillingen kunnen sturen over de ruggengraat van een of treater's, een slordig gebouwd zal uitzien als weinig meer dan flarden van katoen aan een touwtje. De make-up van een spinnenweb goed gedaan is uit te strekken zo veel mogelijk en zet het goed in verschillende ankerpunten.

Verwijder al het web uit de zak. Verspreid over de gehele lengte. Stretch de breedte iets totdat de vezels net beginnen te scheiden.

Meet de lengte van de riem die u wilt gebruiken, en weggesneden met een schaar. Neem een ​​stuk van het web wordt gemeten en beginnen uit te rekken, het scheiden van de vezels met je vingers tot je een dunne laag van geweven katoen met geen zichtbare vlekken. Hoe meer je te rekken, zal de meer realistische uw website. Maak je geen zorgen over het maken van het zo subtiel dat niemand in staat om het te zien zal zijn; U kunt meer lagen later toevoegen, maar als je eenmaal hebt geplakt up, is het moeilijk de delen van het web weg te nemen.


Leg de tape op het oppervlak dat u wilt gebruiken en zet hem met spijkers of een nietpistool. Veranker het web om zo veel mogelijk punten te klonteren samen voorkomen in de wind.

Snijd een andere lengte van spinrag en scheiden het zoals je voorheen deed. Als de eerste set van textuur te dun, de nieuwe structuur laag over de oude weven en veilig. Anders, dek af met een ander gebied van het web.

Blijven zetten dunne sluiers van spinnenwebben, totdat u tevreden bent met hun uiterlijk zijn. Als u wilt, kunt u kleine, lichtgewicht plastic spinnen voegen voor het weven. Toch zal zware spinnen de fragiele spinnenwebben breken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha