Hoe op te vrolijken je vriendin en het verbeteren van zijn humeur? 10 TIPSHoe op te vrolijken je vriendin en het verbeteren van zijn humeur? 10 TIPS

Toen de meisjes krijgen in de put, kunnen kinderen het moeilijk vinden om te weten wat te doen. Sommigen denken dat het te negeren is de beste weddenschap, terwijl anderen zijn geweldig om hun voet in het te zetten en erger. Dus, voor die momenten waarop je vriendin laag voelt, hier zijn tien dingen die je kunt doen en zeggen om zijn gemoedstoestand te verbeteren:

1. Luister aandachtig

Als ze wil praten, dan luisteren, en luister. Soms, alles wat het nodig heeft, is iemand om zijn woede te ventileren en dingen uit zijn borst. Ze hebben niet eens een oplossing in deze gevallen te bieden, is er gewoon voor haar en luister.


2. Ga voor een wandeling met haar

Een andere goede tip over hoe te fleuren je vriendin is om te suggereren dat je gaat voor een wandeling samen. Wandelen is een geweldige manier om stress te verlichten en duidelijk uw geest en een beetje 'van frisse lucht en beweging kunnen helpen een glimlach op zijn gezicht.

3. haar sympathie niet geven, geven haar uw begrip

Vertelt haar dat hij voelt medelijden met haar alleen maar versterken zijn slechte humeur, maar haar te vertellen dat u begrijpt zal haar steun te bieden. Zet jezelf in zijn schoenen en het tonen van je weet hoe ze zich voelt zal haar laten weten dat u samen kunnen werken om de slechte stemming te overwinnen.

4. Geef haar een knuffel

Volgende goed advies over hoe te fleuren je vriendin is eenvoudig - geef haar een knuffel. Knuffelen is klinisch bewezen dat een stemming versterker zijn. Het lijkt zo vanzelfsprekend en zo eenvoudig, maar het is verbazingwekkend wat een liefdevolle knuffel kan doen om een ​​meisje op te vrolijken en je kunt veel meer dan woorden kunnen doen.

5. afleiden

Hoe op te vrolijken je vriendin? Laat haar een pauze nemen van het probleem, haar iets anders te denken geven. Het is niet een oplossing op lange termijn, maar over iets anders voor een tijdje ', of iets dat afleidt van het probleem te doen, zal hij haar een pauze te geven en misschien een betere oplossing op deze manier te vinden.

6. Probeer om haar te breiden op het probleem

Als ze niet wil praten over wat is het maken van haar ongelukkig, ze vervolgens aan te moedigen om dit te doen, met open vragen. Niet alleen springen met hun eigen oplossing, zullen ze vragen om de kwestie verder te onderzoeken en hen te helpen hun eigen antwoorden op zijn probleem te vinden.

7. Probeer wat humor te injecteren

Humor kan ook helpen over hoe te fleuren je vriendin. Lachen is vaak het beste medicijn, maar het licht van wat het maken van haar ongelukkig niet te maken. Kraken sommige grappen op de andere, maar kon de stemming te verlichten en te nemen zijn gedachten van zijn problemen.

8. Blijf positief

Wat je ook doet, doe ik het niet met u eens dat de situatie hopeloos! Je kan helpen verheffen uw stemming als positief en optimistisch als je kunt zijn. Je moet degene die u de energie en optimisme te trekken uit zijn slechte humeur te zijn.

9. Wees geduldig

Een ander ding dat mensen de neiging om te doen is om ongeduldig met de stemming van hun vriendinnen geworden. Vertel haar om 'snap van te maken' is niet van plan om te werken, dus wees geduldig en tonen een beetje 'meer aandacht en vriendelijkheid van deze, of je alleen maakt haar boos en dan zal het doelwit van zijn slechte humeur te zijn.

10. toon haar dat je van haar houdt en dat u de zorg

Soms verdrietig dingen gebeuren dat mensen zijn gewoon niet van plan om meteen terug van het met een glimlach stuiteren. Het beste wat je kunt doen in deze omstandigheden is om je vriendin te laten zien dat je van houdt. Neem wat 'druk uit, eten koken, bijvoorbeeld, en zijn klaar om te luisteren als ze klaar om te praten. Uw tijd is waarschijnlijk de meest waardevolle wat je kunt haar te geven.

Elke andere tips over hoe te fleuren je vriendin en het verbeteren van zijn humeur?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha