Hoe op te lossen de Trial Avast! Vista

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


Avast! is een anti-virus programma voor persoonlijke en zakelijke computers. Het product heeft verschillende versies, waaronder freeware. Het programma omvat ook extra functies zoals verbeterde anti-spyware en anti-rootkit. Af en toe zijn er problemen met de proefversie van het programma kunnen zijn bij het gebruik van Windows Vista. U kunt het probleem oplossen voordat u contact opneemt technische ondersteuning s 'Avast!. Problemen met de programma kan u helpen voorkomen dat de tijd aan de telefoon of chat met een medewerker.

Download de proefversie van Avast! Nogmaals als je de melding "Invalid signature file" bij een poging om het programma te installeren. Het originele bestand dat je hebt gedownload is waarschijnlijk beschadigd.

Klik rechts op de Avast! pictogram in het systeemvak van uw computer en klik op "Open Avast User Interface", als je een bericht dat de computer niet beveiligd is ontvangen. Klik op de tab 'Samenvatting'. Klik op 'Fix Now "knop om laat het programma het probleem oplost.


Verwijder alle andere anti-virus programma dat als de computer crasht kan worden geïnstalleerd na de installatie van de proefversie van Avast! voor Vista. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm." Klik op "Een programma verwijderen" en klik op de naam van een ander anti-virus programma. Klik op "Verwijderen/wijzigen" en wacht tot het proces te voltooien. Start de computer opnieuw.

Het veranderen van de webbrowser als de inhoud die u bekijkt is niet gescand door Avast! Het gehalte in de meest gebruikte browsers, waaronder Internet Explorer en Firefox kan continu worden gescand door Avast! Probeer het gebruik van een webbrowser meest gebruikt om veiligheidsredenen tijdens het gebruik van de proefversie van Avast!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha