HOE oogschaduw als een professional? 8 applicatie tips TRICKHOE oogschaduw als een professional? 8 applicatie tips TRICK

Elk meisje heeft haar favoriete manier om make-up toe te passen en zijn hier niet om te zeggen dat er een juiste manier of verkeerde manier. In plaats daarvan, we graag ideeën te delen, hier zijn acht tips over hoe je oogschaduw kunt toepassen:

1. Begin met een primer

Het doen van een beetje 'van het voorbereidende werk kunnen helpen uw make-up gaan soepeler en te voorkomen dat vlekken en uw ogen zijn geen uitzondering op deze regel. Bereid uw oogleden met een ooglid primer, en oliën uit de huid waardoor oog make-up vlek te stoppen en het langer duren.


2. Kies kleuren zorgvuldig

Kies kleuren oogschaduw, die de kleur van de ogen zal aanvullen en de aandacht vestigen op hen. Als je blauwe ogen, daarna de kleuren blauw, licht bruin en brons werkt goed, terwijl met groene ogen, licht bruin, groen en lavendel kleuren zien er goed uit. Als je bruine ogen, dan dank je geluksdag sterren omdat bijna elke schaduw werkt met bruine ogen.

3. Begin met een midden van de weg kleur als de basis

Hij koos voor een vrij neutrale kleurenpalet oogschaduw en vegen het over je gehele ooglid, bijna tot aan de vouw. Dit moet een kleur in het midden van het bereik, dus niet te donker en niet te licht.

4. Voeg een donkere kleur aan de vouw

De neutrale kleur zorgt voor een gladde ondergrond en nu kunt u extra, donkere kleuren toe te voegen. Blend een donkerdere tint van kleur in de plooi van je ooglid. Vanaf ongeveer 5 mm vanaf de binnenkant van het oog met een fijne lijn die steeds vaker wordt als u naar de buitenste ooghoek. Zorg ervoor dat u goed te mengen van de kleuren, het mengen is de sleutel tot een goed oog make-up. Gebruik een andere, schone borstel om zich te mengen je oogschaduw naadloze, die zal helpen voorkomen dat ziet er rommelig en modderig, dus het oog make-up is mooi en flwaless.

5. Markeer

Voeg meer kleur aan uw ogen zien net boven de vouw - op uw wenkbrauwen met de lichtste kleur uit het palet. Het kan ook leiden tot een helderheid ogen door een kleine hoeveelheid lichtere op de binnenste hoeken van de ogen.

6. Wees voorzichtig met reflecties

Glinsterende oogschaduw kan ziet er fantastisch uit, maar wees voorzichtig als je een beetje 'ouder worden, omdat het kan vestigen in fijne lijntjes en rimpels, en echt de aandacht trekken op hen. Romige metallic tinten hebben de neiging het beste te werken, omdat ze minder kans om alles te markeren.

7. Vertrouw niet op de spiegel, foto's van zichzelf te nemen

Niet altijd vertrouwen op de spiegel als je experimenteren met oog make-up, niet echt om het volledige effect te zien. Strike a pose en neem wat selfies op de telefoon en dan zul je zien wat andere mensen gaan zien.

8. Bewaar al uw make-up kwasten schoon

Het klinkt een beetje 'als je moeder zegt dat je naar de tanden schoon te maken, maar, kijk na uw make-up kwasten en zal zorgen voor u. Geef je oogschaduw borstel een wasbeurt in sommige milde zeep regelmatig en laat ze drogen aan de lucht 's nachts en dan, zul je niet het probleem van de modderige gezicht kijken make-up en rommelig, en heb je minder kans om puistjes te krijgen.

Wat is uw favoriete make-up tips? Voel je vrij om uw tips en beauty geheimen delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   2
Juni- 19, 2015 | 07:06:06 | later 8 uur

Ik hou van deze site, want zo veel spullen hier Nuttig: D.

  4   1
Juni- 19, 2015 | 13:10:19 | later 14 uur

Ik hou van de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha