Hoe ontwerp Met Breien Graph PaperBreiers die truien met foto's zoals teddyberen, brandweerlieden of kerstbomen met behulp van een techniek genaamd intarsia breien met garen om het beeld te creëren maken. Ingelegde ontwerpen kan uitgebreid of eenvoudig zijn, maar allemaal beginnen met een grafiek op grafiek papier mesh. Inlay commerciële modellen zijn overal verkrijgbaar, maar met een paar tools, kunt u elke afbeelding om te zetten in een tekening inlay.

Vouw het stuk papier met een afbeelding op het in de helft. Vouw weer in vieren. Open het papier. Dit geeft u het midden van het beeld.

Herhaal stap 1 met ruitjespapier mesh.


Lijn het papier in het midden punten, met de grafiek papier op de top van het beeld. Gebruik paperclips of plakband om de stukken aan elkaar te bevestigen.

Kleur rechthoeken op grafiek papier met potloden geschikt. Begin in het midden van het beeld. Als je niet kunt zien het beeld duidelijk, tape laat een venster voor een lichtbak van geluk. Kan je bij een aantal details van het beeld, zoals de subtiele nuances.

Verwijder nietjes of tape wanneer u klaar bent met het kleuren. Gebruik ruitjespapier om uw ontwerp in thread te creëren, met elke rechthoek die een punt in de juiste kleur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha