HOE ON verplaatsen van je ex, zelfs als je nog steeds verliefd op hem?HOE ON verplaatsen van je ex, zelfs als je nog steeds verliefd op hem?

Break is moeilijk om te doen, en het is nog moeilijker als je nog van de andere persoon. Niet elke relatie eindigt met de strijd en slechte gevoelens, soms dingen niet precies goed, dus je moet je eigen weg te gaan. Als je jezelf in dat pijnlijke positie, lees dan deze tien manieren waarop u kunt het gemakkelijker maken om door te gaan, zelfs als je hem hou nog steeds:

1. Accepteer het feit dat je gevoelens voor hem

Er is eigenlijk niets mis met jou, gewoon omdat je nog iets om je ex. Vele paren verdeeld en krijgen de zorg voor elkaar al jaren na. We mogen niet toestaan ​​dat deze gevoelens overweldigen.


2. Laat van spijt en in plaats daarvan richten op het NU

Een andere goede tip over hoe om te schakelen van je ex is dit: probeer niet te blijven stilstaan ​​bij wat had kunnen zijn of wat hij zou moeten doen. Er zullen momenten zijn waarop je terugdenkt aan specifieke gebeurtenissen, en denken, al was het maar ... Maar, je kunt het verleden niet veranderen, dus concentreren op de nu in plaats.

3. Neem de 'tijd' gevoel blauw '

Wees niet bang verdrietig over de situatie. Breken met iemand die je liefde is net als een sterfgeval, dus je moet de gevoelens laten uit, voordat je kunt beginnen te genezen.

4. Schakel op het mineraal tot je klaar bent

Volgende tip over hoe om te gaan van je ex is: laat je niet verleiden door je vrienden uit om weer te gaan daten totdat je echt klaar. Veel mensen proberen te overtuigen om uit te gaan en ontmoet nieuwe mensen, maar als je dit doet te vroeg, zult u niet gelukkig zijn en je kan zelfs schuldig over te voelen.

5. Denk niet dat het als verspilde tijd

Denk aan alle goede dingen die we gingen over de relatie en er niet uit als een verspilling van tijd. Waarschijnlijk kreeg veel van uw tijd samen, dus het allesbehalve een verloren periode van je leven was.

6. Geen behoefte om een ​​ceremoniële vreugdevuur in de tuin te hebben, maar je moet de herinneringen weg te zetten

Wanneer u klaar bent, maar eerder vroeger dan later, heb ik weg van de foto's, herinneringen en alle herinneringen heb je van hem rond uw huis. Het is niet nodig om een ​​ceremoniële vreugdevuur in de tuin al te hebben! Net zet ze in een doos, uit de weg ergens, zodat u niet hoeft continue herinneringen.

7. Houd bezig

Een andere grote en handige tips over hoe om te gaan van je ex is om gewoon bezig te houden. Het klinkt een beetje 'cliche, maar als je je geest om andere dingen, zult u houden van het stilstaan ​​bij het verleden. Stap uit en zie je vrienden, familie te bezoeken of bezig met een beetje 'woonaccessoires.

8. hem niet bellen!

Vermijd de verleiding om excuses te vinden om hem te bellen of hem zien. Het zal alleen de pijn langer duren. Een schone snede is veel gemakkelijker om te gaan met de lange termijn, dus aan de slag gaan en beginnen na te denken over het bouwen van je nieuwe leven.

9. Doe niet alsof dat je kan zijn gewoon vrienden, maar toch niet

Het zal vrijwel onmogelijk zijn voor u om gewoon vrienden met elkaar voor enige tijd zijn. Als je het probeert, dan zal je alleen gaan nadenken over een vergadering opnieuw. Het kan mogelijk later toen hij verhuisde aan beide, maar geef het wat 'tijd voor.

10. Vergeet niet, het zal beter krijgen!

Mensen zullen zeggen dingen als: 'Maak je geen zorgen, je iemand anders ontmoet', en het zal nu kijken echt dom. Maar, de tijd is een groot genezer en, hoewel hun plannen niet groot kunnen zijn, hebben ze gelijk. Je kunt gaan en je iemand anders ontmoet, wanneer je klaar bent.

Hoe om te schakelen van je ex, zelfs als je nog steeds verliefd op hem? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha