Hoe om zich te ontdoen van Trojan.Win32.Fraudpack.AyeoTrojan.Win32.Fraudpack.Ayeo is een backdoor Trojan-virus, dat voor het eerst verscheen op het internet in eind 2010, ontworpen om te infecteren Windows ME, XP, Vista en 7-computer, is het virus is bekend dat slechte prestaties van de pc, popup veroorzaken kant van de browser en e-mail spam in overvloed. Om zich te ontdoen van het te krijgen, moet je vinden en alle bestanden en registry entries dat het virus is gemaakt op de computer te verwijderen.

Start de computer opnieuw. Tik voorzichtig de toets "F8" op het toetsenbord totdat het scherm "Geavanceerde opstartopties". Selecteer de optie "Veilige modus" met behulp van de pijltjestoetsen op het toetsenbord, druk op enter.

Klik op "Mijn Computer", "Lokale schijf (C smile", "Documents and Settings" map met betrekking tot uw gebruikersnaam en het "Start Menu". Selecteer en verwijder de volgende bestanden: "Scan.Ink 'en' Protection Center Support.Ink."


Teken in de Register-editor door te typen "Regedit" in het dialoogvenster "Run" op de "Start Menu". Klik op "HKEY_CURRENT_USER", "software", "Microsoft", "Windows" en "CurrentVersion". Selecteer het juiste vakje "Run Tmp" en verwijder deze door op de toets "Delete" op uw toetsenbord. Ook verwijdert het volgende:

"Run Protection Center"
"Run" [willekeurige reeks] '"
"'ProxyServer' Internet Settings = 'http = 127.0.0.1:. 5555'"
"RunServicesOnce"

Ga naar de map "HKEY_CURRENT_USER" en klik op "Software". Wis het vakje rechts met het label "Paladin Antivirus."

Keer terug naar de hoofdmap en klik op "HKEY_CLASSES_ROOT", "map", "shellex" en "ContextMenuHandlers." Wis het vakje "SimpleShlExt."

Verlaat regedit en start de computer opnieuw normaal. Het virus zou moeten worden gegaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha