Hoe om zich te ontdoen van het virus Companion

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 8, 2015 Admin Computer 0 0


De Companion Virus valt een computer zonder wijziging van bestanden. Dit virus is ook bekend als een virus paaien. Maak nieuwe bestanden op uw computer en bestanden te verspreiden het virus. U kunt dit virus te verwijderen door het uitvoeren van een antivirus applicatie betrouwbaar. Veel antivirus-applicaties zijn gratis en zijn beschikbaar voor onmiddellijke download van het internet.

"Systeemherstel" uitschakelen, omdat het mogelijk is dat het virus is ondersteund door Systeemherstel. Klik op "Start," Configuratiescherm "en vervolgens" System Maintenance "" systeem. "Klik op" System Protection "in het linkervenster. Schakel het selectievakje naast de harde schijf en klik op 'OK'.

Open uw antivirussoftware door te klikken op het pictogram op het bureaublad of via het menu Start. Werk de virusdefinities via de software of downloaden vanaf de website van fabrikant virus.


Voer een volledige virus scan. Verwijderen of in quarantaine plaatsen van de geïnfecteerde bestanden gevonden. Volg de instructies van uw antivirussoftware. Deze scan kan een uur of langer duren om te voltooien.

Schakel Systeemherstel door te klikken op "Start", "Configuratiescherm", "Systeembeheer" en vervolgens "Systeem". Klik op de "System Protection" in het linkerpaneel. Schakel het selectievakje naast de schijf en klik op 'OK'.

Klik op "Start", klik op de pijl naast "Afsluiten" en selecteer "Restart" uit de lijst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha