Hoe om zich te ontdoen van GoogleUpdate.exe

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 9, 2015 Admin Computer 0 2


GoogleUpdate.exe is een proces dat hoort bij Google Update, een tool die u toelaat om de programma's van Google Chrome en Earth, houden ook up-to-date. Draait op de achtergrond, op zoek naar de Google-servers op updates en deze te installeren indien nodig. Als u liever de updates op uw eigen gemak handmatig installeren, schakelt het proces GoogleUpdate.exe. Uitschakelen is niet schadelijk of interfereren met uw plannen.

Druk op "Ctrl", "Alt" en "Delete" samen met de task manager te lanceren.

Klik op het tabblad "Processen". Blader door de lijst van draaiende processen, klikt u op "GoogleUpdate.exe", en klik op 'Proces beëindigen. " Sluit de task manager.


Klik op het menu "Start", typ "msconfig" (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak en klik vervolgens op "msconfig" in het "Programma's" naar de lancering van "System Configuration Utility."

Klik op het tabblad 'Opstarten', en schakel het selectievakje "GoogleUpdate.exe." Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan, en start de computer opnieuw op.

Klik op de knop "Start", klik op "Configuratiescherm", klik dan op "Programma's en onderdelen" als je wilt om volledig te verwijderen GoogleUpdate.exe.

Scroll naar beneden het raam programma's, selecteer de toepassing in Google en klik op 'Verwijderen' om het programma te verwijderen. Het verwijderen van extra Google-toepassingen GoogleUpdate.exe volledig ontdoen van het.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha