Hoe om vlekken Anderson WindowsAnderson vensters zijn in verschillende merken en modellen meeste bestaande uit een vinyl buitenkant met inwendige oppervlakken in hout. U kunt ter plaatse van deze stukken hout voor het effect, om de inrichting van uw huis passen. De toevoeging van de vlek benadrukt de natuurlijke schoonheid van hout, waardoor het graan meer voor de hand en het toevoegen van kleur en diepte aan de houten delen van het venster. Het proces kan een tijdje ', die meerdere lagen van de vlek en urethaan beschermlaag nodig, maar de resultaten zullen duren jaren en verandert het uiterlijk van de ramen Anderson die het best bij uw woning.

Verhoog het schuifraam naar beneden over thee centimeter in het frame van de vensterbank. Duw het wassen L-vormige kleine plastic kijken beide zijden van het frame van de loper die de deur houdt stevig naar beneden door de loper naar de bovenkant van het chassis totdat deze vastklikt. Positioneer het van het gestel naar beneden totdat deze het frame van het raam wist en de deur ligt met de bodem nog in het frame.

Gebruik een platte schroevendraaier en druk op de kleine stalen schoen ontgrendeling aan de ene kant van het frame boven de deur iets verder in het frame van het frame. Trek die kant van de bal boven, zodat de vleugel schuin in het frame. Druk de klem aan de andere kant van het frame en verhoging van de hoek van de vleugel aan het frame te verwijderen. Trek aan het vrije uiteinde geëlimineerd.


Beweeg de assist van het wassen van de bovenkant van het venster. Trek het bovenraam beneden in het kader van het venster naar ongeveer twee centimeter van de vensterbank onderaan. Druk op de rechter zijruit deurstijl voering aan het frame van het raam en trek de bovenkant van het frame naar u toe tot de rechterzijde van het frame annuleert de liner. Druk op de linker deurstijl in het frame en doe hetzelfde met de linkerkant van het venster. Omlaag kantelen totdat deze horizontaal met het onderste deel van het raam nog steeds opgenomen in de lijst. Verwijder de onderkant van het frame volgens dezelfde procedure gebruikt voor het onderstel.

Plaats de raamvleugels op een vlakke ondergrond en gebruik vervolgens een kruiskopschroevendraaier om de hardware uit de stukken, met inbegrip van de sloten en raam handgrepen verwijderen. Gladde oppervlakken van de vleugel door schuren het hout met schuurpapier 120 grit Trek de rubberen pakking die helpt om het raamkozijn uit waterschade tegen de groef van het bovenraam. Verwijder de schuren resten van het einde met een doek.

Plaats afplakband langs de randen van het venster om te voorkomen dat er vlekken glas.

Spray de vlek op de houten frame met een HVLP verfspuit. Gebruik genoeg om een ​​solide dekking zonder het bundelen op het hout. Laat de vlek drogen tijd aanbevolen door de fabrikant. Breng een tweede laag van de vlek, als je een diepere kleur op het hout.

Verwijder eventuele vlekken kunt u per ongeluk hebt gespoten op de glasplaat schoon met een papieren handdoek met het oplosmiddel. Zorg ervoor dat een nieuw gedeelte van de plaat op het glas te allen tijde voorkomen vlekken de vlek in een dunne laag op het oppervlak van het venster.

Strooi een laag van urethaan op het raam om de vlek te beschermen tegen verkleuring of schade als gevolg van contact tegen het hout. Gebruik een uniforme laag van urethaan en laten drogen volgens de suggestie van de fabrikant. Schuur het hout graan die in het bereik van vocht vlek naar beneden met 220-korrel schuurpapier. Gooi het residu, en breng daarna een tweede laag van urethaan en laat het goed drogen.

Verwijder de tape en verwijder vervolgens het urethaan sijpelen in de verbinding tussen het glas en het frame met een scheermes. Gebruik het mes om weg te schrapen elke urethaan gespoten op het glas ook. Vervangen van de hardware op het raam deuren.

Herhaal de werkwijze van kleuring de stijl van het venster en vormen rond het raamkozijn. Volledig laten drogen voordat u de raamvleugels door het omkeren van het proces dat wordt gebruikt om ze van het frame te verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha