Hoe om video onderdelen in Windows Vista te importerenMicrosoft Windows Vista kunt u video componenten voor het nut van Windows Media Player op uw computer geïnstalleerd te importeren. Je moet om te kopen, te downloaden en vervolgens installeren van de plug-in voor dit doel van de Microsoft website. Plugins voegen extra functionaliteit toe aan uw mediaspeler. De meeste van de beschikbare plugins zijn eigendom en moeten worden gekocht voordat het wordt gebruikt.

Schakel over naar de Microsoft-website te downloaden van de plug-in voor Windows Media Player (zie Resource 1).

Selecteer de plugin die u wilt importeren in Media Player uit de lijst van beschikbare degenen (bijvoorbeeld CinePlayer DVD Decoder) en klik vervolgens op de "Get for Windows Vista" eronder.


Klik op de optie om de plug-in te kopen op de plugin webpagina die wordt geopend (bijvoorbeeld "Download Now" of "Bestellen"). De opties variëren van de ene site naar de andere.

Koop de plugin door het betalen van het vereiste bedrag. Ook in dit geval de mogelijkheid om dit te bereiken varieert van gebied tot gebied verschillen.

Klik op de plugin download link verschijnt nadat u de plugin om de plugin te downloaden hebt gekocht.

Navigeer naar de locatie op uw computer waar u de plug-in in het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op Opslaan "Opslaan."

Dubbelklik op het gedownloade plug-bestand om het te installeren op uw computer en vervolgens gebruiken met Windows Media Player.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha