Hoe om uw eigen voordeel Corset Sachet makenZakjes zijn kleine zakjes vaak delicate stoffen en gevuld met potpourri. Sachet zakken zijn bedoeld in kleine gebieden worden geplaatst. Zo kunt u een zak zakje in een ladekast, schoenen, koffer of tas en vul de ruimte met een zoete geur. Zakje tassen zijn een groot plezier om de gasten op feestjes, omdat ze zijn zowel decoratief als functioneel. Terwijl een koord zakje tas is een van de meest voorkomende vormen van een zakje zak, zou een zakvormige korset een gunst geschikt voor evenementen vrouwelijke of fashion gecentreerd als bruids of baby douches en vrijgezellenfeesten zijn.

Teken een vorm van korset op een stuk van dun, wit papier met een potlood. Maak het korset ongeveer 5 cm hoog. Als u niet zeker weet hoe je een corset te tekenen, teken de vorm van een hart dat wordt gebroken in het midden. Knip je korset.

Vouw je stuk linnen of chiffon stof in de helft. Pin uw patroon korset aan de voorzijde. Snijd de stof volgens het patroon. Verwijder de sjabloon wanneer u uw gewenste vorm.


Draai de stof binnenste buiten en vouw weer. De ene kant van uw mini korset moet de plooi te zijn en aan de andere kant moet naden elkaar nodig hebben. Sluit het korset gesloten van de bodem van de vouw en naai kleine krappe stoppen bij de top van het korset. Knoop uw draad en knip de overtollige draad.

Zet uw rechter kant korset af. Vullen met potpourri, totdat deze vol is, maar niet gevuld. Naai de bovenkant van het korset gesloten.

Maken gebogen lijnen met lijm aan de voorkant van het korset, imiteren de botten en gewrichten van het korset. Op het puntje lijm clusters van kralen of pailletten plat. Dit zal het korset meer herkenbaar en decoratieve maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha