Hoe om uw eigen Pewter Buckles makenJe zou kunnen denken dat de metalen verwerking vergt veel van de uitgebreide, dure apparatuur fabricage. Echter, metalen met relatief lage smeltpunten, zoals tin, kan worden uitgedrukt met slechts enkele materialen gemakkelijk verkrijgbaar. U kunt uw eigen tinnen voorwerpen, zoals gespen, in de helft en vervolgens een mal van het. Met behulp van deze mal, kunt u vervolgens het gieten na het gieten tin.

Ontwerp je riemgesp en beeldhouwen het. U kunt alle middelen voor deze, zowel klei, epoxyhars, of was gebruiken. Dit stuk zal het prototype om een ​​mal te maken.

Plaats het prototype onderaan een plastic kuip, met het naar boven openen. Plaats de plastic kuip in een goed geventileerde ruimte met een laagje krant onder. Don een masker en handschoenen.


Open uw kit RTV siliconen mallen en twee flessen gieten verbinding op te halen. Zet ze allemaal naast een plastic kuip leeg. Zorg ervoor dat siliconen specifiek gebruiken om hoge temperaturen te weerstaan. Verschillende bedrijven maken siliconen, bestemd voor het smelten van metalen met een laag smeltpunt, zoals tin. Gebruik geen ander type van siliconen.

Giet een gelijke hoeveelheid vloeistof van elke fles in afzonderlijke tanks. Giet de inhoud van elke tank samen in een derde tank. Meng de inhoud met een roerstaaf voor een volle minuut.

Giet het mengsel langzaam in het bad met het prototype totdat er ten minste één centimeter mengsel van siliconen op. Laat de siliconen cure 's nachts.

Tip de emmer ondersteboven en tik op de rug om de siliconen te verwijderen. Verwijder de siliconen uit de tank en til het prototype uit de mal.

Borstel de binnenkant van de mal met grafiet. Plaats een metalen dienblad op een werkvlak goed geventileerde brandbaar en giet zand op het. Plaats uw schimmel op de top van het zand.

Draag een beschermend schort, hittebestendige handschoenen en een masker. Zet de vorm in de smeltkroes en stel de temperatuur tot 380 graden. Uw tinnen zal smelten.

Dompel een pollepel gesmolten tin. Giet de tinnen van de pollepel in je mal. Het bed van zand onder de mal zal elke tinnen morsen nemen. Laat afkoelen in de vorm tin. De tijd hangt af van de grootte van de gesp.

Verwijder de gesp tin uit de mal. U kunt nu polish met een zilveren poetsdoek en doen andere behandelingen zorgen ervoor dat u wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha