Hoe om uw eigen parfum te maken?De zomer is om de hoek, en zo is de dringende behoefte aan deodorants, parfums en roll-on! We houden allemaal goed te ruiken te allen tijde, en wanneer iemand klaar is voor het parfum die je draagt, gedraagt ​​het zich als een groot vertrouwen booster. Je geur zegt veel over je persoonlijkheid. Wanneer je loopt door iemand, hij/zij kan veel over je persoonlijkheid te leren idealiter alleen door de adem van geurende lucht die je achter hebt gelaten. Als je een gelukkig mens, of een ontspannen persoon, een kind bij hart, of een volwassen persoon, je geur zegt het al! Het kopen van een parfum kan een ontmoedigende taak op keer, met de overvloed aan opties beschikbaar zijn op de markt. Uiteraard is het kopen van een uit de schappen is de makkelijkste optie. Maar wat als u zou uw eigen parfum te creëren, en wat geld besparen ook?

Lees hieronder om te weten te komen hoe u uw eigen parfum en waarom maken:


Shutterstock

Zou het niet mooi zijn als je kon jezelf een gepersonaliseerde parfum, precies zoals je zou willen jezelf te ruiken, voor u, net als een heleboel beroemdheden als Amitabh Bachchan, Shilpa Shetty, Lady Gaga, David Beckham en dergelijke? Lees verder!

De voordelen van het maken van uw eigen parfum

  1. Bespaart geld, merk parfums als er gemakkelijk kosten omhoog van Rs. 2000
  2. U kunt de geur te passen aan uw smaak. Niemand anders zal dezelfde geur als haar zijn. Is dat niet geweldig?
  3. U kunt zeker zijn van de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. De geest kan in vrede tegen de ontwikkeling van allergische reacties op de inhoud in een parfum

Hoe om uw eigen parfum te maken?

Ingrediënten die nodig zijn:

  1. Ethylalcohol: 4 eetl. Dit is gemakkelijk verkrijgbaar in de apotheek. Er wordt gezegd dat je ook hier kunt gebruiken Vodka!
  2. Gedistilleerd water: 1 of 2 kopjes, afhankelijk van hoeveel de hoeveelheid die gewenst is te bereiden. Ook in dit geval, het gedestilleerde water is gemakkelijk verkrijgbaar in de apotheek.
  3. Essentiële oliën- een mengsel van uw keuze
  4. Een glazen fles met een verstuiver
  5. Een lepel of druppelaar om essentiële oliën te meten

Bereidingswijze:

1. Meng een verzinsel van etherische oliën om de handtekening mix te creëren. Vergeet niet om te beginnen met een paar druppels olie, en ook niet vergeten dat het mengsel een beetje 'te veel in dit stadium zal ruiken. Het zal uiteraard zo zwak als het mengt met de rest van vloeistoffen.

Getty

In een schone glazen fles, neem 2 kopjes gedestilleerd water. Aan toe te voegen, ethylalcohol, en meng.

Om het bovenstaande mengsel in de fles, voeg de essentiële olie mengsel dat wij bereid in stap 1 hierboven.

4. Schroef de pomp spray, en schud de fles een paar keer om alle ingrediënten te mengen.

Ik Snap Het! Je geur is klaar!

Het wordt aanbevolen om de fles op een donkere plaats voor ongeveer 48-72 uur te verlaten voordat u de geur, zodat alle ingrediënten gemengd kan krijgen goed met elkaar.

Ja, maak uw eigen geur is zo simpel als dat. Maar wacht! Ontdek enkele combinaties van essentiële olie hieronder te begrijpen en te beslissen wat essentiële oliën die u moet gebruiken om je geur te bereiden.

Ontspannende parfum- controle essentiële oliën zoals lavendel, mos, neroli, cederhout, etc.

Verfrissende- citrus geuren zoals sinaasappel, citroen gras, citroen, limoen, etc.

Spicy: kaneel, ceder, zwarte peper, patchouli, etc.

Bloemen: roos, jasmijn, enz.

5. Voor een 'happy', vrolijk parfum- geranium, sandelhout, jasmijn, roos

U kunt ook gift handmade parfum voor uw dierbaren. Neem een ​​paar mooie, gekleurde flessen, vul ze met een parfum met de hand gemaakt, en geef het aan hen dat ze zullen houden om deze te ontvangen als cadeau. Schrijf je naam op de fles, en ze voelen als een beroemdheid!

Dus, je wilt proberen maken van uw eigen parfum? Merkt op dat je kiest voor jezelf?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha