Hoe om uw eigen Ketting Sleutelhanger makenEen zeer belangrijke keten ketting, om te pronken met een hond tag of sleutelhanger speciale rand is een project van een goede beginner. U kunt een langere versie van een ID-badge of een sleutel hechten maken. Gebruik een soort koord of een verscheidenheid; gewoon zeker dat u wilt invoegen in het gat of een ringetje aan uw sleutelhanger of dog tag. Artikelen voor de creatie van deze serie zijn verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels en winkels kralen.

Projecteert een lengte van de draad rand rond de hals aan de ketting te passen. Voeg 4 inch en gesneden. (Een lange ketting is 30 centimeter, een korte ketting, 17 tot 20 inch).

Sluit een krokodil 2 cm van het ene uiteinde van de draad rand. Werken aan je eigen schema kralen of een handdoek, schuift een kraal afwerking tot de krokodil. Blijven toevoegen kralen van uw keuze. Eindigen met de andere kraal afwerking, waardoor er 2 cm van garen overgebleven. Sluit een krokodil dat doel


Draad een plooi aan één uiteinde van de reeks. Houd de draad met een tang, verwijder voorzichtig de krokodil en schuif de krimp naar beneden om uw hiel finish. Schuif de kleine, vast oog aan de zeekreeftklauwgreep op het uiteinde van de draad.

Het uiteinde van de draad voorzichtig in de buis naad een ring om de grendel te vormen. Met een tang, trek de draad door de krimp, totdat de cyclus is ongeveer 1/8 inch lang.

Steek de draad rand in de hiel finish. Als uitsteekt, gesneden nabij de hiel kniptang en enigszins trekken om het einde van de draad is verborgen in de hiel. Gebruik de klem positioneren van de plooien kamer krimpen. Squeeze drukt de krimp gesloten.

Verlicht de krimp tot de afronding van de tang en zorgvuldig glad krimpen. (Dit kan ook worden gedaan met de ketting tang, die gladde kaken die niet buigen de inkepingen uit vorm hebben).

Herhaal deze stappen met het krimpen van het andere einde van de serie, deze lus draadeinden door de lus die los in zeekreeftklauwgreep gaat. Bevestig een sleutelhanger of een dog tag aan een ringetje of kleine sleutelhanger en schuif op je ketting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha