Hoe om Unix instellen op Deze computerUNIX is een besturingssysteem open source vooral tekstueel. Strikt genomen heeft UNIX niet bestaan ​​als een aparte entiteit, dan is het niet installeerbaar individueel. Sterker nog, het werkt via UNIX distributies --- soorten UNIX-besturingssystemen die individuele gebruikers hebben ontwikkeld op basis van de basiscode. Als zodanig instellen van UNIX op een computer kan vele vormen, van Solaris UNIX OS, Linux distributies door de meest handige UNIX derivaten zoals Ubuntu gebruiken. De instructies zijn heel eenvoudig, zoals boot-disks bevatten grafische user interfaces voor een eenvoudige installatie.

installeren Solaris UNIX

Ga naar de website van Solaris. Klik op de link "Download" om het ZIP-bestand Solaris krijgen.

Ubuntu installeren

Pak het bestand uit. Gewoon dubbelklikken op het en klik op "Unzip". Dus je kunt het resulterende ISO-image branden op de schijf met behulp van de cd-brandsoftware. Zorg ervoor dat je de ISO branden als een afbeelding, zodat de computer het kan draaien.


Herstart de computer en volg de instructies in de opstart-cd om het systeem te configureren als een UNIX-computer. U kunt ervoor kiezen om dual-boot Windows en Solaris, of volledig vervangen van Windows met het nieuwe besturingssysteem. De installateur is een grafische tool en kunt u instellen welke onderdelen u wilt Solaris installeren.

Ga naar de website van Ubuntu. Klik op de "Download" knop om de CD-image te krijgen.

Dubbelklik op het ZIP-bestand en klik op "Unzip" om het beeld te decomprimeren. Door het gebruik van de cd-software voor het branden, branden op een cd.

Herstart de computer en volg de instructies op de cd naar de locatie van Linux te kiezen, of als je wilt om Windows te vervangen. En 'zelfs op dit punt dat u uw wachtwoord te selecteren. Afronden van de installatie. Klik gewoon door de wizard totdat het geeft je de mogelijkheid om te installeren. Klik op deze om de installatie te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha