Hoe om te zorgen voor gemengde huid - Onze 10 tipsCombinatie huidtype noch droog noch olieachtig, meestal een mengsel van beide. Als er een soort combinatie huid, meestal zal worden opgemerkt meer olie op het voorhoofd, neus en kin. De andere partijen zouden normaal of droog en verschilt van persoon tot persoon.

Hoe te identificeren als je een gecombineerde huid?


U kunt identificeren door het plaatsen van een doek over zijn gezicht, als het weefsel is vet gebied in de vorm van een "T", dat is uw gebied T gebied- voorhoofd, neus en kin. Dit betekent dat je een gemengde huid. Doe dit proces na een of twee uur, wanneer je klaar bent met het wassen van je gezicht en geen truc toe te passen om de juiste resultaat te krijgen.

Redenen voor de combinatie van de huid:

De redenen zijn altijd verschillend voor verschillende mensen - erfelijke, hormonen, enz.
Hier zal u helpen begrijpen hoe te zorgen voor gemengde huid te nemen en te vechten een aantal problemen die dit huidtype teisteren.

Deze tips zullen niet alleen helpen de huid om te gaan met uw problemen, maar ook voorkomen dat het weer gebeurt.

De beste tips voor huidverzorging combinatie:

Stop Soap:

Stop het gebruik van zeep voor de gevoelige gezichtshuid. Zeep uw huid uitdrogen en kan ook irritatie die huidproblemen verder verergeren veroorzaken. Kies voor een zacht reinigingsmiddel dat past bij uw huidtype of u kunt een natuurlijke reiniger gebruiken zoals honing of melk voor uw huid.

Volg CTM Routine:

Als u CTM routine te volgen - reiniging, toning en hydraterende, kan je echt verwachten een perfecte huid in een mum van tijd. Het ruimt de huid toon en voorkomt verdere huidproblemen.

Gebruik A Toner:

Toner is een must onder de zorg van de huid van iedereen vooral voor mensen die een vette huid. Herstelt de huid door het verwijderen van de laatste sporen van uw cleanser en helpt bij het krimpen poriën geopend.

Hydrateren vaak:

Breng een lichte moisturizer die droge gebieden en ondoorzichtig vette gebieden hydrateert op je gezicht. A-moisturizer op basis gel of een crème-gel moisturizer werkt meestal goed.

Gebruik een zonnecrème:

Sla nooit de zonnebrandcrème. Het fungeert als een bescherming voor de huid wanneer je naar buiten gaat. Koop een zonnebrandcrème die is ontworpen voor uw huidtype. Controleer het product altijd alvorens het te kopen.

Gebruik een schoner:

Na thuiskomst, altijd make-up verwijderen met een zacht reinigingsmiddel voor het slapengaan. Laat je make-up zitten op de huid gedurende de nacht. Volg hier de procedure CTM.

Gebruik een nachtcrème:

Te krijgen extra voordelen van een nachtcrème gebruiken. Zal herstellen en hydrateren de huid geven van een morgen gloeien, net als de huid absorbeert alle vitamines uit de nachtcrème. Het werkt ook als een anti-aging ook.

Peeling is de sleutel:

Je nodig hebt exfoliatie om zich te ontdoen van witte koppen, punten zwarten en dode huidcellen. Peeling stimuleert de bloedsomloop en glanzende huid. Afschilfering of wassen opent de poriën en de huid begint te ademen door het absorberen van de goedheid van de CTM, wrap en maskers, nachtcrème gemakkelijk.

Shutterstock

Zelfgemaakte gezicht packs:

Gebruik gezicht packs en maskers twee keer per week, een readymade is gemakkelijk te gebruiken, maar soms kiezen voor een zelfgemaakte doe-pakket of maskers. Natuurlijke en verse ingrediënten zal de gezondheid van uw huid te stimuleren. Home Remedies voor een gemengde huid geeft soms betere resultaten dan die van de markt. Kijk dan op onze post op het gezicht pakketten voor de gemengde huid.

Laat je gezicht niet aanraken:

Laat je gezicht niet aan, omdat onze handen dragen een heleboel ziektekiemen. Niet plukken of knijp je als zal vergroten de grootte van open poriën en talgklieren scheiden meer olie. Dit brengt problemen huid.

Deze tips zal zeker helpen iedereen. Naast deze, altijd proberen om de oorzaak van het probleem te vinden en dienovereenkomstig te handelen. Het eten van een gezonde en evenwichtige voeding, die groenten, fruit, granen, bladgroenten, eieren, vis, zuivelproducten, enz drink veel water of vruchtensap en fruit bevat. Lichaamsbeweging en gezond lichaam betekent een gezond lichaam betekent een gezonde huid. Als je niet kan gaan naar de sportschool, dan proberen om een ​​stevige wandeling te doen. Elke keer als je naar buiten te houden weefsels, papieren handdoeken bij de hand. Gebruik altijd de juiste producten die zijn ontworpen voor uw huidtype.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha