Hoe om te zoeken naar malwareMalware is een term die wordt gebruikt om schadelijke programma's die uw computer infecteren zonder uw toestemming te beschrijven. Deze schadelijke programma's leiden tot verschillende beschadigingen, zoals het verwijderen van bestanden, vertragen uw computer of uw persoonlijke gegevens stelen. Om uw computer te beschermen tegen malware, moet u regelmatig uw computer te scannen. Windows Vista en 7-besturingssystemen vooraf geïnstalleerd met een anti-malware programma genaamd Windows Defender. De verdedigers van Windows heeft de mogelijkheid om uw computer te scannen en verwijderen van malware het vindt.

Klik op "Start", "Alle programma's" en "Windows Defender." Open Windows Defender.

Klik op de "Pijl" naast het "Help" en selecteer "Controleren op updates". Windows Defender nu controleren of er updates zijn. De updates zijn belangrijk als je wilt om de nieuwste malware te detecteren.


Klik op de "pijl naar beneden" naast de "Scan" knop en selecteer "Full Scan". Windows Defender scant je hele computer en verwijder eventuele malware het vindt. Merk op dat als je wilt om een ​​analyse van de gebieden van uw computer die de meeste kans om malware uit te voeren, klikt u op "Scan". Een quick scan zal minder tijd in beslag nemen, maar het zal niet zo vol zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha